headerphoto
PDF Nyomtatás E-mail

 GOFRI már a fajtamentőknél van!

 
Ezt a gyönyörű labrador fiút Tokajban találta egy állatbarát. Mivel a környéken egyik menhely sem fogadta, hozzánk fordult. TELT HÁZUNK van! Ilyenkor kizárólag a saját fizikai és anyagi erőnk terhére vállalhatjuk. Nagyon nehéz volt igent mondani. Gofri most nálunk van, szerencsére a kiválasztott kennel két kutyájával nagyon jól kijön. Felnőtt kutya (szi.: 2009), de rendkívül barátságos, jóindulatú, mint általában a labradorok. Nagyon várjuk  ezt a fajtát kedvelő állatbarátot, aki magához veszi ezt a szép, és érthetetlen módon kidobott kutyát. Kertes ház szükséges.
Gofrit örökbe fogadták, de többször kiszökött, amit idősebb kora és nehézkesebb mozgása miatt alig tudunk elképzelni. Úgy véljük, ehhez idős gazdája is hozzájárult.
Most ismét kutyaotthonunk lakója, hely hiányában láncon van, amit nagyon jól visel. Reménykedünk abban, hogy talán felfigyelhet még rá olyan gazdi, akinek van ideje egy kicsit foglalkozni vele, mert tényleg nem igényel sokat. 
Gofrit két társával együtt elvitték a RETRIVER FAJTAMENTŐK. Nagyon boldogok vagyunk, mert meg van a remény arra, hogy ismét gazdis legyen, hiszen egy nagyon szeretni való, ragaszkodó kutyus. Sok sikert hozzá!