headerphoto
PDF Nyomtatás E-mail

 DÓRIKA

 
 Dórika egy idős néninél élt a fáskamrában! Egy állatbarát megsajnálta, etette, majd kikönyörögte, hogy befogadjuk kutyaotthonunkba. Dórika nagyon kedves kutya, bár egyelőre kicsit nyugtalan. Ez nem csoda, hiszen eddig egyedül volt bezárva, most szokatlan neki a nyüzsgés körülötte. Ez a lányka 2009-ben született, olyan vizsla-labrador kinézete van. Kicsit le van horzsolva az orra, itt-ott a bőre, aminek az oka, hogy most is inkább szabadulni szeretni. Ettől függetlenül a kennelben elfogadta egy fiúcska társaságát.  Már túljutott az ivartalanításon, még egy-két fürdetés, hogy a bőre szebb legyen,   és várjuk végleges gazdáját, aki nagyobb életteret biztosít számára. 
Dórika a nálunk töltött idő alatt nagyon szép, csinos, kedves lányka lett. Póráz nélkül sétál, a világ minden kincséért sem hagyna ott minket. Legújabb fotóin látszik, hogy egyszerűen gyönyörű lett. Most tervezzük, hogy szabadon engedjük kószálni a kutyaotthon területén, azonban egyelőre ez furcsa neki, és úgy döntött, inkább visszamegy a kennel biztonságába. Igazi állatbarátnak, házi kedvencnek ajánljuk a figyelmébe. 
Dórika nem győzte várni gazdiját, "elébe ment"...l
Kintlétünkkor szabadon engedtük, mert szívesen szaladgált a kutyaotthon területén. Egyik nap nagy volt a forgalom a kapu körül, nem tudtunk a szabadon levő kutyákra is figyelni. Este, amikor hívtuk, nem jött elő, ekkor lett gyanús, hogy a nyitott kapun kimehetett. Sajnos, hiába jártuk be a környéket, nem láttuk nyomát. Hogy hol lehet, miért nem jön vissza... reménykedünk abban, hogy talán megtetszett valakinek?