headerphoto
Örökbe fogadható
PDF Nyomtatás E-mail

 OSZI, ORSI

OSZI, ORSI: két kicsi kutya szaladgált Pácin környékén egy fás-bokros területen. Kirándulók látták és fogták őket meg. Jelenleg menhelyünk lakói. Nagyon-nagyon soványak voltak, tele kullanccsal, de az élni akarásuk nagy volt. Mára már szépen meghíztak, boldogan játszanak. Már merjük őket örökbe fogadásra ajánlani. A fiúcska zsemle színű, a kislány tigriscsíkos-hegyesedő fülű, felnőttként középtermetűek lesznek. A kislányt ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe, a műtéti költségeket alapítványunk vállalja.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI 

MORZSI (szi.: 2016): Tarcalon, a szőlőben töltötte a nyarat, majd előhozta két kicsike kölykét. Állatbarát vette pártfogásába. Jelenleg menhelyünk lakója ez a tacsi hölgyike. Nagyon vágyik a szeretgetésre, szépen sétál pórázon. Chip nem volt benne, de már megkapta és az ivartalanításra is elő van jegyezve. Amint befejezi a szoptatást, sor kerül rá. Ezt követően várjuk gondoskodó   gazdáját. Benti tartással szeretnénk, de legalább bejárással.

Módosítás dátuma: 2017. november 10. péntek, 08:15
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TARA

TARA (szi.: 2015) a hegyen találták ezt a labdamániás kiskutyát. Imádja a labdát, mindig ő hozza vissza. Tacskó méretű, nagyon kedves kutyuska. Oltva, chipezve, ivartalanítva várjuk végleges gazdáját. Más kutyákkal is jól elvan. Kicsi termete miatt lakásban is tartható. Olyan gazdit várunk, akinek van ideje a labdázáshoz.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BÖZSI

BÖZSI (szi.: 2016): Pálháza előtt, a buszmegállóban találta állatbarát ezt a kicsike termetű kislányt. Nagyon mozgékony, eleven, már barátkozik a pórázon sétával. Két társával osztozik a kennelen. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja szerető gazdáját. Kicsike termete miatt, lakásban tartás is lehetséges.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 FICKÓ

FICKÓ (szi.: 2016): ezt a tacskó-keverék fiúcskát egyszerűen bedobták a kutyaotthonunkba. Szerencsére nem tört el semmije. Kedves, eleven, barátságos kutya. Jól megvan kis társával Lizivel. Oltva, chipezve keresi gondoskodó gazdáját.

 
PDF Nyomtatás E-mail

NATI

NATI (szi.: 2013): idős gazdája elköltözött, ezért visszahozták menhelyünkre ezt a kis termetű (26 cm magas, 8 kg) ivartalanított kislány kutyuskát. Gyorsan megszokta új környezetét, főleg, hogy nincs egyedül a kenneljében. Szívesen sétál pórázon. Végleges gazdit keresünk számára.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BIG

BIG: (szi.: még nem pontosítottuk) a gyepiről lett átvéve, ahová a sétáló utcáról került. Nagy termetű, jó erőben levő fiú kutya, de jóindulatú, barátságos nagy maci. Sétáltatható, de erős férfierő kell hozzá. Chip nincs benne, még várjuk a gazdáját, bár nem bízunk benne,hogy jelentkezne. Oltását, chipezését követően ajánljuk örökbe fogadásra, addigra az életkora is kiderül. Kertes házba ajánljuk, kicsi gyerek mellé azért nem, de inkább a termete miatt.

 
PDF Nyomtatás E-mail

  TUBI    2016.08.01.): a Bodrog-hídnál talált rá állatbarát. Sajnos, chip nincs benne. Helyes kislány. Vártuk    a gazdáját, de    nem jelentkezett, ezért ivartalaníttattuk és oltva, chipezve  örökbe fogadásra ajánljuk. Kis-közepes termetű, kedves kis kutya, félhosszú bundában. Nagyon mozgékony, ezért türelmes gazdi szükségeltetik.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 20:22
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MATYI

 
MATYI (szi.: 2016) egy kis termetű fiúcska, akit a gyepiről mentettünk meg. Egyelőre élvezi a menhely biztosította kényelmet. Kedves kutyuska,   más kutyákkal is barátságos, megérdemelne egy  szerető gazdit.
Módosítás dátuma: 2017. október 10. kedd, 18:48
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JANCSI

 
JANCSI (szi: 2016) egy helyes kis terrier legényke, akit a gyepmesteri telepről vettünk át. Huncut, egyelőre nem nagyon hagyja magát megfogni, ezért még időt kell neki hagyni a barátkozásra. Különben jókedvűen szaladgál, barátkozik a szomszédos kutyákkal. Kis-közép termetű, kertes házba ajánljuk. Jancsi sokat változott,már másodmagával van egy kennelben. Most tanulja a pórázon való sétát, lehet simogatni, kis társával jókat játszanak. 
Módosítás dátuma: 2017. október 20. péntek, 10:12
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PÖTYI

PÖTYI: (szi.: 2009.01.01.) chippel rendelkező, sima szőrű foxi fiatalember. Elveszett, vagy elhagyták? Nem tudni. Keressük a gazdáját, egyelőre reménytelenül. Nagyon kedves, csinos kutyuska, korát meghazudtolóan mozgékony. Szépen sétál, kedveskedő természetű. Amennyiben gazdája nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BUBU

BUBU (szi.: 2016) a gyepiről került hozzánk, miután hosszabb időt eltöltött a ketrecben. Eléggé koszos és büdös volt, de bizakodó. Érdekes külsejű, csíkos, rövid szőrű, közepes termetű, kedves kutya. Tóni nevű társával rögtön megbarátkozott, egy házba húzódtak be. Bubu túl van az ivartalanításon, bizakodva várja szerető gazdáját. 

Módosítás dátuma: 2017. június 27. kedd, 09:42
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TEDDY

Teddyt (szi.: 2015. 08.) Polgár városában fel akarták akasztani. El nem tudjuk képzelni, miért nem tűrte meg a város ezt a nagyon nyugodt, kedves, barátságos fiatalembert. Már kutyákkal is jól  kijön. Gyorsan megszokott minket is, először nagyon komolyan figyelt minket, de már másnap megszületett a bizalom, már mosolyog, boldogan jön oda hozzánk.Oltva, chipezve, ivartalanítva van. Amikor játékot kapott, már nem is figyelt másra, csak a játékkal volt elfoglalva. Kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2017. április 07. péntek, 18:44
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI

MORZSI (szi.: 2016) állatbarátok mentették meg az utcáról. Pici kölykeinek találtak gazdát, neki nem sikerült. Kicsit félénk, de már velünk megbarátkozott, azonban kutyatársat még nem akar maga mellé, egyelőre egyedül van egy kennelben.  Közepes termetű kislány, aki már túl van az    az ivartalanításon. Jelenleg a pórázon történő sétát gyakorolja. Gondoskodó gazdit keresünk számára, aki megfelelő otthont biztosít neki.Morzsit örökbe fogadták, de éppen most hozták vissza, mert nem ugat, bárkit beenged!!! Kicsit félénk volt, be volt húzva a farka, de jó kondícióban került vissza. Az ételosztást követően, már csóválta a farkát, amikor odamentünk hozzá. Olyan gazdit keresünk számára, akinél nem elvárás, hogy ugassa az utcán elmenőket, aki csak pusztán a kedves léte miatt vállalná, hogy gondoskodik róla. Reméljük, találunk ilyen. 

Módosítás dátuma: 2017. október 20. péntek, 10:11
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSUTI

 
Csuti (szi.: 2016.) a Színház-közben szaladgált az autók között, amikor rátaláltak. Kicsike kölyök volt még. Mára már egy kis-közepes termetű, szép, de huncut kislánnyá cseperedett. Szabadon járkál a menhely területén, teljesen önálló. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdáját.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

DANA

 
Dana (szi.: 2016.01.01.) valószínűleg Zizi kislánya (legalábbis együtt lettek befogva). Érdekes külsejű kutyuska, kis termetű, de olyan tenyeres-talpas, viszont nagyon helyes. Játékos, vidám természetű, hiszen kölyök még. Ivartalanítva várja szerető gazdáját, aki megtanítja arra, amit egy okos kutyának tudnia kell.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

ZIZI

 
Zizi (szi.: 2012.10.01.) vemhesen került menhelyünkre a gyepiről. Az ivartalanítása során kiderült, a kölyköket nem tudta volna a világra hozni, mert akkorák voltak!!! Ez a sorsa a kóbor nőstényeknek. Zizi kicsit félénk volt, de ez már a múlté, kedves, szeretetre vágyó kutyuska. Kis termetű, de masszív alkatú, inkább kertes házba ajánljuk, de bejárással a lakásba, vagy melegebb helyiségbe a téli napokon.
 
PDF Nyomtatás E-mail

DONNA

 
A gyepiről került menhelyünkre ez a szép labrador lányka (szi.: 2014). Annyira kedves, barátságos, hogy azonnal hanyatt vágja magát, ha megsimogatjuk. Igazi családbarát kutya, mint a fajtája mindegyike. Kertes házba ajánljuk, szerető környezetbe. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját. Donnát örökbe fogadta egy többgyermekes család, egy közeli településre vitték, viszont nem laktak ott, csak néha látogatták, kennelben tartották. Az újhelyi házat, ahol ténylegesen laktak,   a kutyát pedig bezárták az egyik szobába. Az új tulajdonosnak nem kellett a kutya, ezért újra menhelyünkre került. Továbbra is  nagyon  aranyos, kedves kutya, csak picit elhízott, nyilván a mozgáshiány okán.Családi kedvencnek ajánljuk, tényleg állatbarát családnak!!!!
Módosítás dátuma: 2017. november 16. csütörtök, 18:56
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MANCI

 
 
 
Állatbarát találta a kölykeivel, teljesen kimerülve, ezt a fiatal kutyát. (szi.: 2015.07.01.) Először kicsit tartózkodó volt, mára azonban teljesen kinyílt, vidám, barátságos, mozgékony kislány. Túl van már az ivartalanításon, oltva, chipezve  várja gondoskodó gazdáját. Közepes termetű, olyan kopószerű külsővel. Kertes házba ajánljuk.
Módosítás dátuma: 2017. október 10. kedd, 19:07
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOXI

BOXI (szi.: 2016.04.01.) a gyepiről került hozzánk. Nagyon érdekes, nagy fülű fiúcska. Jelenleg egy hosszú lábú kamasz, aki felnőttként a közepestől talán nagyobb is lehet. Kertes házba ajánljuk. Egyelőre egy bolondos kölyök, aki vidáman szaladgál a többiekkel.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 ÁRON

 
ÁRON (szi: 2015.03.01.) kölyökként lett kitéve a Zsólyomka-patak partjára, szerencsére menhelyünkre került. Gazdára is talált, de rövid ideig örülhetett, mert visszahozták, azzal, hogy dolgozni mennek!!! Áron egy fiatal, mozgékony, energikus fiatal fiú, akinek gondoskodó gazdára lenne szüksége. Kertes házba ajánljuk. Kiváló jelzőkutya.
Módosítás dátuma: 2016. augusztus 08. hétfő, 22:01
 
PDF Nyomtatás E-mail

ALEX és ALEXA

 
ALEX és ALEXA (szi.. 2015.06.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Ikrek. Nagyon csinosak, egy fiúcska és egy kislány. Olyan kopó-szerű külsejük van, kis-közepes termetűek. Mivel nagyon összeszokottak, ideális lenne őket együtt örökbe fogadni, mert nem unatkoznának. A kislány már túl van az ivartalanításon, jó lenne még a tél beállta előtt egy kellemes, meleg otthon nekik.
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 08:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 GORDON

 
GORDON (szi.: 2016.01.01.): ezt a mini n. juhász kutyuskát a testvéreivel együtt kitették Széphalomban egy autóból. A testvérei már gazdára találtak, már csak ez a kisfiúcska várja szerető gazdáját. Nagyon huncut kiskutya, aki a délutánt szabadon tölti a nagy kutyák között és csak éjszakára megy aludni a kennelbe. Parvo oltással rendelkezik, chipezése után fogadható örökbe. Gordon nagyon helyes kutyuska lett, hogy hevességét tompítsuk, ivartalanítva lett. Csak ahhoz megy oda, aki szimpatikus neki. Gazdi választásnál övé a döntés.
Módosítás dátuma: 2017. június 27. kedd, 09:46
 
PDF Nyomtatás E-mail

FRÉDI

FRÉDI  (szi.: 2016.04.01.): gazdája hozta őt két testvérével együtt azzal a történettel, hogy a tőlünk 5-6 évvel ezelőtt örökbe fogadott, ivartalanított kutyája hozta őket a világra, de az eddigi évek szaporulatával szemben, ezeket már nem tudja kinek szétosztani!!! Kértük, hogy igazolja az örökbefogadás tényét, ill. hogy ivartalaníttatjuk a kutyáját (nem létezik, hogy ivartalanított kutya vemhesül!), azonban eddig még nem jelentkezett. A kutyuskák megkapták a parvo elleni oltást, azonban csupán Frédi élte túl a fertőzést. Nagyon helyes pofa, csupa bunda, kis csámpás, aki feltehetőleg közepes termetű lesz. 
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 09:05
 
PDF Nyomtatás E-mail

 RUDI

 
RUDI (szi.: 2015.01.01.) a gyepmesteri telepről került hozzánk. Igazán helyes, tacskó-jellegű fiúcska. A láncon lét sem okozott neki gondot, a kennelben viszont féltette a többiekből az ételét. Jelenleg egy kislánnyal van egy kennelben, ahol jól érzi magát. Kertben,  lakásba beengedéssel nagyon elégedett lenne. A sétákra is szívesen kapható. Elég csendes, nem hangoskodó kutyuska.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 POTYKA

POTYKA (szi.: 2015.01.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Sajnos láncra kellett tennünk, mert a kennelben megverték a régiek. Jelenleg egy kennelben van Rudival, akivel jól kijön.  Egy kis-közepes termetű kislány, aki már átesett az ivartalanításon.      Örökbe fogadásra ajánljuk olyan gazdinak, aki kedveli az érdekesebb külsejű kutyákat.  Helyes, kedves kutyácska, szeretetre vágyik.

Módosítás dátuma: 2016. július 01. péntek, 10:06
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FRENKI

 
FRENKI (szi.: 2008.) a gyepiről került hozzánk. Egy szép, labrador keverék fiatalember. Nagyon nyugodt, kedves, barátságos kutya. Jelenleg két lány társaságában van egy kennelben. Szépen sétál pórázon. Egy kertes házban jól érezné magát, főleg, ha lenne hölgyismerős is a környezetében.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOGYÓ

 
BOGYÓ a gyepiről került hozzánk. Fiatal (szi.: 2015.01.01.), tacsi jellegű kislány. Gyanús volt, esetleg vemhes lehet, ezért előrehoztuk az ivartalanítását. Pórázon annyira még nem tud közlekedni, de a jó szándék megvan benne. Kicsike termete miatt, akár lakásban tartásra is alkalmas. Kicsit visszahúzódó, kerülte a rakoncátlan többi kutyát.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CUKI

 
CUKI (szi.: 2015.07.01.) az utcára került,majd a gyepmesteri telepre, ahonnan hozzánk vezette a jószerencséje. Kicsike kislány, kölyök még, akit még a sorstársai is megvertek. Nagyon aranyos, szép kiskutya, alig 30 cm, és felnőttként sem lesz nagy kutya.  Cuki túl van az ivartalanításon, a szerető gazdi még várat magára. 
Módosítás dátuma: 2016. május 04. szerda, 20:19
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSIBI

 
CSIBI (szi.: 2014) a gyepiről került hozzánk, tele kullanccsal, ami eléggé ijesztőnek  tűnt. Szerencsére gyorsan ellátásban részesült, már az ivartalanításon is túl van. Kicsike, csendes természetű kislány, szépen sétál, és ha fűre ér a lába, úgy ugrál örömében mint egy kiscsikó.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DINI

DINI (szi.: 2015.01.) Sátoraljaújhelyen a Tokaji Ferenc utca sarkán húzta meg magát, ahol többen etették, azonban nagyon félénk volt, megfogni nem tudták. Végül az egyik állatbarátnak sikerült, és lehozta menhelyünkre. Gyorsan megbarátkozott, a vacsora után bevonult a kutyaházba pihenni. Már másnap barátságosan üdvözölt minket. Éber, jó jelzőkutya, ez a közepes termetű, picit vizslára emlékeztető fiúcska. Kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:23
 
PDF Nyomtatás E-mail

  KOLETTE

 
 Kolett (szi.: 2015.05.01.) szintén Benji kölyke, ő hasonlít a legjobban a mamira. Hosszabb lábú, nagyobb termetű kislány. Egyelőre jobban érzi magát kutyatársaival, mint az emberekkel. Barátkozni kell vele, hogy kedvesebb, játékosabb legyen. Ez a baj, ha sok a kölyök és kevés a gondozó, önkéntes, nem jut mindenkire kellő odafigyelés. Kolette szép nagy kislány lett, túl van az ivartalanításon. Már picit bátrabb is, de foglalkozni kellene vele. Kizárólag türelmes, igazi állatbarát gazdira várunk. Termete miatt, inkább kertes házba ajánljuk.
Kolett ugyan egy hónapra gazdára talált, de visszahozták, mert nem akart velük barátkozni. Nálunk most láncon van, viszont így közelebb tudunk hozzá kerülni, nem zavar a többi kutya. Már többször volt sétálni és elveszi kézből a felvágottat. Persze, még nagyon tartózkodó, de nem reménytelen eset. 
Kolett ismét gazdára talált, egy kedves család vitte el, azonban három hétig tartott az ott léte, mert szintén nem barátkozott, sőt, félt a családtagoktól. 
Amint meglátott minket, látszott, hogy fellélegzett, hanyatt  fordult, pacsit adott, boldognak látszott. 
Úgy látszik, hosszabb idő szükséges ahhoz, hogy Kolett másokat is elfogadjon. Nem fogjuk erőltetni, kivárjuk, amíg megfelelő, a kutya számára is szimpatikus gazdi érkezik. 
Módosítás dátuma: 2016. május 20. péntek, 09:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JAFFA

 Ezt a kislány (szi.: 2015.06.01.) a testvéreivel letették a kutyaotthon kapuja elé egy dobozban. A testvéreit örökbe fogadták, már csak Jaffa várja szerető gazdiját.     Mára elérte felnőtt méretét közepes    termetű, nyugodt természetű. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve van. Picit tartózkodóbb, házőrzőnek nem való, családi kutyának ajánljuk, nyugodt, csendes környezetbe, nem zajongó, rohangáló gyerekek közé.      
Módosítás dátuma: 2016. november 26. szombat, 18:57
 
PDF Nyomtatás E-mail

ILKA

 
ILKA (szi.: 2014.01.) az állomáson szaladgált, de látták már a Húsáruháznál is egy kiflivel a szájában. Jelenleg menhelyünk lakója, ahová teljesen kimerülten érkezett   . Tacsi keverék lányka, aki kipihenve a fáradalmakat, másnap már sokkal bizakodóbban nézett ránk. Féreghajtás és bolhairtást követően már az ivartalanításon is túlesett. Kedveskedő, eleven kiskutya.  Kertes házba ajánljuk, esetleg bejárással a lakásba, vékony bundájára tekintettel.
Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:29
 
PDF Nyomtatás E-mail

  NEGRÓ

 
NEGRÓT (szi.: 2015.05.) gazdája egyszerűen kitette Karos buszmegállójában. Rendőrök adtak neki enni-inni. Még másnap is ott várta hűtlen gazdáját. Kicsit sovány, de vidám fiúcska. Jól beilleszkedett sorstársai közé. Negró mára szép nagy kutya lett. Törődő gazdi szükséges számára, akinek van ideje foglalkozni vele, hogy szófogadó kutya váljék belőle. Ivartalanított.  Kertes házba ajánljuk.  
Módosítás dátuma: 2017. március 06. hétfő, 20:49
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BINGÓ

 
BINGÓ (szi.: 2015.01.) úgy gondolta, hogy kicsit megpihen a sétáló utcán. Játszott a füvön, heverészett a gyógyszertár előtt. Állatbarát vitt neki vizet és egy kis ennivalót. Bingó nagyon jámbor, csendes fiúcska, de mégis zavarta a járókelőket. Jelenleg kutyaotthonunk lakója. Ő is terrier jellegű fiúcska, lehet, hogy testvére a lányoknak? Jó természetű, nyugodt kutya. Kertes házba ajánljuk szerető gazdához.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORA

 
BORA (szi.: 2015.01.) az utcán szaladgált, amikor állatbarát megsajnálta és lehozta a kutyaotthonba. Tökéletes mása Borcsának, talán csak a háta picit sötétebb. Terrier jellegű kislány, aki szintén vízimádó. Barátságos, játékos, de hiszen még szinte gyerek. Chip nincs benne! Két hét várakozási idő elteltével, kínáljuk örökbe fogadásra. Bora túl van az ivartalanításon. Jókedvű, játékos, kedves kislány, aki szerető gazdira vár. 
Módosítás dátuma: 2015. szeptember 23. szerda, 19:14
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORCSA

 
 BORCSA (szi.í. 2015.01.01.) Borisszal tanyázott a kutyaotthon előtt, amíg eldöntötték,hogy bekérezkednek.Borcsa terrier jellegű kislány, szívesen van az ember közelében. A kutyákkal rögtön megtalálta a közös hangot. Kedveskedő természetű, szereti a vizet, ami ebben a melegben nem is csoda. Amennyiben a gazdája két héten belül nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk szerető gazdi mellé. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe. A fotón huncutul kacsintott egyet.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 STELLA

 
STELLA (szi.. 2015.03.) a temetőben árválkodott, amikor egy arra járó rátalált. Ő az a tipikus esélytelen küldejű kutyuska, akire kevésbé figyelnek fel. Pedig, ha jobban megnéznék, felfedezhető a szépsége, amit a fotó nem ad vissza igazán. Kis-közepes termetűnek véljük felnőttként.    Stella kifejezetten gyönyörű, nagy kutya lett. Külön érdekessége a nyaka körül futó ezüst gallér. Túl van az ivartalanításon. Sajnos, nincs idő a sétáltatására, ezt jó lenne, ha a majdani gazdija pótolná.
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:54
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FÉLIX

Ezt a helyes foxterrier fiúcskát (szi.: 2014.01.) a menhely kerítésén át dobták be, nem törődve azzal, hogy a többi kutya akár szét is tépheti. Nagyon rémült volt, csak nagy sokára tudtuk megfogni. Rögtön orvoshoz vittük, mivel az egyik szeme sérült volt. Sajnos egy régebbi ütés okozta a sérülést, már nem lehet változtatni rajta. A látását nem zavarja, egy kis szépséghiba csupán. Miután evett, megnyugodott, szépen megy pórázon, és az is kiderült, hogy egy játékos kedvű kutyuska. Értelmes, kedveskedő természetű. Oltva, chipezve adjuk örökbe ellenőrizhető helyre.

Módosítás dátuma: 2017. július 15. szombat, 15:10
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MARY

 
Állatbarát kapujában keresett menedéket ez a kölyök. A nyakára egy bicikli-gumibelső volt rátekerve. Ebben a melegben nem sokáig bírta volna, hiszen már így is kezdett a nyaka kisebesedni! Közepes termetű, fiatal (szi.: 2014.12.) kislány, nagyon érdekes, előreharapásos fogazattal. Ha nem lát minket, hangosan sírdogál.  Mary túlesett az ivartalanításon, amit remekül viselt, ma már kint szaladgál a többiekkel. Megbízható, ellenőrizhető gazdit keresünk számára.
Mary egy kedves, nem ugráló, tolakodó, csendes kutya. Igazi családi kutyusnak ajánljuk. 
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:55
 
PDF Nyomtatás E-mail

 AKELA

   Ezt a kislányt (szi.: 2015.02.) fiú testvérével együtt találták a Sajó mellett állatbarátok. Jelenleg együtt vannak egy kennelben, ha letelik a megfigyelési idő, egy nagyobb futtató lesz az átmeneti otthonuk.  A kislányt ivartalanítási feltétellel (alapítványunk vállalja a költségeket) adjuk  örökbe. Kertes házba ajánljuk, mivel feltehetőleg nagyobb méretű lesz.
Akela nagyon szép kislány lett,52 cm magas, túl van az ivartalanításon. Szerető gazdáját várja, aki a hidegben beengedi picit a lakásba is.
Módosítás dátuma: 2016. március 12. szombat, 11:37
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PICI

 
Ennek a kedves kutyusnak meghalt a gazdája. A rokonoknak nem kellett, jelenleg menhelyünk lakója. Pici (szi.? 2010) oltva, chipezve reménykedik abban, hogy még rámosolyoghat a szerencse egy gondoskodó gazdi személyében.  Közepes termetű, kicsit vaskosabb megjelenésű hölgyike, vastag bundával, jóságos pofikával. Az ivartalanítása már megtörtént, jelenleg lábadozik. Elég éber kutyus, hiszen eddig is figyelnie kellett a portán történtekre.
Módosítás dátuma: 2015. május 25. hétfő, 18:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PAMACS

 
Pamacsnak meghalt a gazdája, és rögtön az utcára került. Állatbarát figyelt fel rá, így került menhelyünkre. Picit tartózkodó volt, talán félt is, amikor azonban megtudtuk a nevét, és szólítottuk, látni kellett volna az örömét, hogy ismerjük. Ezzel fogadott abszolút el minket. Helyes hölgyike (szi.: 2011), kis jóindulattal hasonlít az ír szetterhez, legalábbis a lábán levő rojtok miatt. Családi kutyának ajánljuk, ivartalanítását követően, a termete miatt kertes házba. Szereti más kutyák társaságát, jelenleg egy futtatóban van fiúk-lányok társaságában.
Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd, 19:53
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DIXI

 
Dixi Miskolcról került hozzánk, a gyepmesteri telepről, altatás elől mentették ki. Jó kondícióban volt, de kicsit meg volt szeppenve. Egy kennelben helyeztük el, ahol több kutyával kellett osztozkodnia. Nagyon udvariasan, alkalmazkodóan fogadta helyzetét. Mára már nagy játékok folynak, már hallatja a hangját, biztosan jó jelzőkutya válik belőle. Szi.: 2012., oltott, chipezett fiatalember. Nagyobb termetű, kertes házba ajánljuk. Kedves, szeretetre vágyó kutyus.
Módosítás dátuma: 2015. április 14. kedd, 10:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PÁFRÁNY

Páfrány (szi.: 2014.01.) másodmagával lett kitéve a MOL-kútnál. Olyan mudi külsejű, élénk, barátságos kislány. Közepes termetű, hosszabb szőrű. Jelenleg egy kennelben van Hunor nevű kutyánk társaságában, és nagyon jóban lettek. Ez a barátság még Hunorra is jó hatással volt, mert mintha megbátorodott volna kissé. Akár  együtt is örökbe fogadhatók lennének, kertes házban tartással. Páfrány túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdáját. 
Módosítás dátuma: 2015. február 22. vasárnap, 11:20
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TONI  és TEPERTŐ

 
Egy testvérpárt dobtak ki felelőtlen gazdái (Tony és Tepertő). Aranyos kisfiúk (szi.: 2014.04.), akik felnőttként legalább közepes, de inkább nagyobbak lesznek. Jelenleg egy nagy kifutóban játszanak a többiekkel, ahol sajnos, elég nehéz őket erre-arra tanítani. A tél még messze van, addig új gazdija sokat foglalkozhatna vele, ha most örökbe fogadná őket akár külön-külön, akár együtt. Kertes házba ajánljuk őket.
Toni és Tepertő szép, nagy termetű kutyák lettek. Szinte teljesen egyformák, csupán a lábukon levő foltok mennyisége alapján lehet őket megkülönböztetni.   Még mindig rakoncátlan ifjoncok, nevelésre szorulnak. Viszont külsejük alapján, egy kertes ház remek őrzői lehetnének.
Módosítás dátuma: 2015. március 09. hétfő, 15:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 REXI

Rexit befogadták, sőt menhelyünkről is örökbe fogadtak hozzá egy kutyuskát, azonban idős gazdája bérházba költözött, s nem találtak nekik új gazdát. Ugyan ismét gazdára talált, de gazdái kórházba kerültek, Rexi pedig ismét hozzánk. Rexi egy mozgékony, közepes termetű fiatalember (szi.: 2012.),  minden vagánysággal rendelkezik. Szépen sétál pórázon, kertes ház lenne ideális a számára. Gyorsan megbarátkozik új környezetével.     

Módosítás dátuma: 2017. február 15. szerda, 21:21
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BUMERÁNG (BUMI)

 

Úgy látszik, előszeretettel tesznek ki kutyákat a Volánnál. Így járt ez a kis kölyök is. Noha közben ketten is elvitték, de úgy döntöttek, nem való lakásba, és visszahozták. Innen kapta a nevét is: Bumeráng (Bumi). Csinoska, kopószerű kislány (szi.: 2014.02.), aki egy kis-közepes termetű lesz felnőttként is. Csillogó a bundája, kedveskedő a természete. És igenis lakásban is elképzelhető, sőt, meglátásunk szerint, sokkal bensőségesebb a kapcsolat kutya és gazdája között a lakásban tartottaknál. Természetesen kertes házban is jól érezné magát, főleg, ha télen beengednék pl. az előszobába. Bumi túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdiját.
Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd, 19:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LOBO

 
Egyik önkéntesünk gombázás közben látta meg ezt a kutyuskát. Keverék, pásztorkutya külsejű fiúcska. Borzasztóan félénk, önszántából talán ki sem jönne a házából. Jelenleg, hogy jobban meg tudjunk vele barátkozni, egyik egyszemélyes kennelünkben van. Itt jobban át tudjuk nézni a bundáját, ami tele volt kullanccsal. Reméljük, nem lesz gond belőle. Még nem tudtuk a korát megállapítani, de idővel erre is sor fog kerülni. Addig is hagyjuk, hogy megnyugodjon, érezze magát biztonságban. Lobo ugyan még nem tud sétálni, de már roppant boldogan csóvál, amikor bemegyünk hozzá egy kis simire. Nagyon soványka, egyelőre nem tud sokat enni. Fiatal (szi.: 2013.01.), a közepestől kicsit nagyobb,  kicsit schnauzeres a pofija. Kizárólag türelmes, igazi állatbarátnak ajánljuk. Lobo láncra lett kötve, amit kifejezetten élvez. 360 fokos fordulat állt be a viselkedésében és egyre szépül (!).
Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 09:27
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FÜLES

 
Ezt a kis tacsi-keverék fiúcskát (szi.. 2012.01.) az Esze T. utcán látták már hetek óta, gazdi nélkül. Lehet, hogy csak udvarolt, de már kivívta többek rosszallását. Állatbarátok fogták meg és hozták el kutyaotthonunkba. Rengeteg kullancs volt benne, jelenleg megfigyelés alatt tartjuk, hogy nem volt-e köztük fertőzött. Barátságos, de picit tartózkodó. Amennyiben a gazdája ráismerne, kutyaotthonunkban megtalálhatja kutyáját. Ha két hét után sem keresi senki, örökbe fogadásra ajánljuk. Füles nagyon jól érzi magát nálunk, noha jelenleg láncon van. Szaladgál, hízeleg, ugat, szóval kedves, éber kutyuska. Ha messziről nézzük, olyan, mint egy mini német juhász?!
Fülest fél év után visszahozta örökbe fogadója, mert csirkéket tépett szét! Füles ebből kifolyólag olyan gazdit szeretne, ahol nincsen baromfi, vagy elkülönített udvaron tartják őket. Ugye van ilyen hely?
Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd, 19:26
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3