headerphoto
Örökbe fogadható
PDF Nyomtatás E-mail

 OSZI, ORSI

OSZI, ORSI: két kicsi kutya szaladgált Pácin környékén egy fás-bokros területen. Kirándulók látták és fogták őket meg. Jelenleg menhelyünk lakói. Nagyon-nagyon soványak voltak, tele kullanccsal, de az élni akarásuk nagy volt. Mára már szépen meghíztak, boldogan játszanak. Már merjük őket örökbe fogadásra ajánlani. A fiúcska zsemle színű, a kislány tigriscsíkos-hegyesedő fülű, felnőttként középtermetűek lesznek. A kislányt ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe, a műtéti költségeket alapítványunk vállalja.

 
PDF Nyomtatás E-mail

PUSZEDLI

PUSZEDLI (szi.: 2016.10.01.) a gyepiről került menhelyünkre, egy lakótelepen kószált. Chip nem volt benne,kullancs annál inkább. A szőre nagyon elhanyagolt volt, ő maga pedig picit félénk. Nálunk teljesen kivirult, a szőre gyönyörű, szeret sétálni, igényli a társaságunkat. Közepes termetű, hosszabb szőrű fiúcska. Kizárólag ellenőrizhető helyre fogadható örökbe. 

 
PDF Nyomtatás E-mail

 ZSÓFI

 
ZSÓFI (szi.: 2016): állatbarát találta a Bodrog-hídnál. Kicsike termetű (kb. 8 kg), kedveskedő, ragyogó fekete bundájú kislány. Már oltva, chipezve és ivartalanítva várja szerető gazdáját. Lakásban tartásra, de legalább bejárással ajánljuk jövendő gazdijának. Jelenleg harmadmagával van egy kennelben és roppant helyesek hárman, amikor sétálni visszük őket.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI 

MORZSI (szi.: 2016): Tarcalon, a szőlőben töltötte a nyarat, majd előhozta két kicsike kölykét. Állatbarát vette pártfogásába. Jelenleg menhelyünk lakója ez a tacsi hölgyike. Nagyon vágyik a szeretgetésre, szépen sétál pórázon. Chip nem volt benne, de már megkapta és az ivartalanításra is elő van jegyezve. Amint befejezi a szoptatást, sor kerül rá. Ezt követően várjuk gondoskodó   gazdáját. Benti tartással szeretnénk, de legalább bejárással.

Módosítás dátuma: 2017. november 10. péntek, 08:15
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TARA

TARA (szi.: 2015) a hegyen találták ezt a labdamániás kiskutyát. Imádja a labdát, mindig ő hozza vissza. Tacskó méretű, nagyon kedves kutyuska. Oltva, chipezve, ivartalanítva várjuk végleges gazdáját. Más kutyákkal is jól elvan. Kicsi termete miatt lakásban is tartható. Olyan gazdit várunk, akinek van ideje a labdázáshoz.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BÖZSI

BÖZSI (szi.: 2016): Pálháza előtt, a buszmegállóban találta állatbarát ezt a kicsike termetű kislányt. Nagyon mozgékony, eleven, már barátkozik a pórázon sétával. Két társával osztozik a kennelen. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja szerető gazdáját. Kicsike termete miatt, lakásban tartás is lehetséges.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 PINTYŐ

PINTYŐ (szi.: 2016): az utcán, az autók között szaladgálva találta állatbarát. Chip nem volt benne, gazdája nem kereste. Először sokat ugatott, nem tetszett neki a kennel, persze, amikor ölbe vettük, rögtön elhallgatott. Mára már nyugodtabb, túl van az ivartalanításon is. Oltva, chipezve keressük szerető gazdáját.   Kizárólag lakásban tartásra adjuk örökbe.

Módosítás dátuma: 2017. november 10. péntek, 08:19
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FICKÓ

FICKÓ (szi.: 2016): ezt a tacskó-keverék fiúcskát egyszerűen bedobták a kutyaotthonunkba. Szerencsére nem tört el semmije. Kedves, eleven, barátságos kutya. Jól megvan kis társával Lizivel. Oltva, chipezve keresi gondoskodó gazdáját.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 LIZI

LIZI (szi.: 2016): Alsóregmecen találták ezt a nagyon aranyos, kis termetű (30 cm, 10 kg) kislányt. Eleven, jókedvű, állandóan vigyorog. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja gondoskodó gazdáját.

 
PDF Nyomtatás E-mail

NATI

NATI (szi.: 2013): idős gazdája elköltözött, ezért visszahozták menhelyünkre ezt a kis termetű (26 cm magas, 8 kg) ivartalanított kislány kutyuskát. Gyorsan megszokta új környezetét, főleg, hogy nincs egyedül a kenneljében. Szívesen sétál pórázon. Végleges gazdit keresünk számára.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 ELVISZ

 
ELVISZ (szi.: 2016): állatbarát találta ezt a kis termetű, helyes fiúcskát. Harmadmagával osztozik egy kennelen, és nagyon jól érzi magát. Szívesen hurcolássza a labdáját. Élénk, vidám kiskutya. Szerető gazdira vár.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BIG

BIG: (szi.: még nem pontosítottuk) a gyepiről lett átvéve, ahová a sétáló utcáról került. Nagy termetű, jó erőben levő fiú kutya, de jóindulatú, barátságos nagy maci. Sétáltatható, de erős férfierő kell hozzá. Chip nincs benne, még várjuk a gazdáját, bár nem bízunk benne,hogy jelentkezne. Oltását, chipezését követően ajánljuk örökbe fogadásra, addigra az életkora is kiderül. Kertes házba ajánljuk, kicsi gyerek mellé azért nem, de inkább a termete miatt.

 
PDF Nyomtatás E-mail

  TUBI    2016.08.01.): a Bodrog-hídnál talált rá állatbarát. Sajnos, chip nincs benne. Helyes kislány. Vártuk    a gazdáját, de    nem jelentkezett, ezért ivartalaníttattuk és oltva, chipezve  örökbe fogadásra ajánljuk. Kis-közepes termetű, kedves kis kutya, félhosszú bundában. Nagyon mozgékony, ezért türelmes gazdi szükségeltetik.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 20:22
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TIMI (szi.: 2015.04.0.01.): Tokajban találta vemhesen egy kedves házaspár, mert megtartani nem tudták. Kis termetű, kb. 10 kg-os kislány. Kedves, barátságos, más kutyákkal is jól kijön. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető  gazdáját. Lakásban is elképzelhető, megfelelő sétákat beiktatva a napirendjébe.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 20:11
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MATYI

 
MATYI (szi.: 2016) egy kis termetű fiúcska, akit a gyepiről mentettünk meg. Egyelőre élvezi a menhely biztosította kényelmet. Kedves kutyuska,   más kutyákkal is barátságos, megérdemelne egy  szerető gazdit.
Módosítás dátuma: 2017. október 10. kedd, 18:48
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JANCSI

 
JANCSI (szi: 2016) egy helyes kis terrier legényke, akit a gyepmesteri telepről vettünk át. Huncut, egyelőre nem nagyon hagyja magát megfogni, ezért még időt kell neki hagyni a barátkozásra. Különben jókedvűen szaladgál, barátkozik a szomszédos kutyákkal. Kis-közép termetű, kertes házba ajánljuk. Jancsi sokat változott,már másodmagával van egy kennelben. Most tanulja a pórázon való sétát, lehet simogatni, kis társával jókat játszanak. 
Módosítás dátuma: 2017. október 20. péntek, 10:12
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PÖTYI

PÖTYI: (szi.: 2009.01.01.) chippel rendelkező, sima szőrű foxi fiatalember. Elveszett, vagy elhagyták? Nem tudni. Keressük a gazdáját, egyelőre reménytelenül. Nagyon kedves, csinos kutyuska, korát meghazudtolóan mozgékony. Szépen sétál, kedveskedő természetű. Amennyiben gazdája nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BELFI

BELFI (szi.: 2016.01.01.) a gyepiről került menhelyünkbe. Nagyon szép, kedves, spaniel jellegű fiatalember. Egyelőre láncon van, de már viszik az önkénteseink sétálni, úgyhogy remekül érzi magát. Oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 TÓNI

TÓNI (szi.: 2016) a gyepiről került menhelyünkre, hihetetlen módon, de tiszta bundával. Nagyon szép, foxi fiatalember. Kedves, vidám, barátságos. Egy kennelbe került kis társával Bubuval, akivel nagyon jól megvannak. Oltva, chipezve várja  szerető gazdáját.

Módosítás dátuma: 2017. április 07. péntek, 18:41
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BUBU

BUBU (szi.: 2016) a gyepiről került hozzánk, miután hosszabb időt eltöltött a ketrecben. Eléggé koszos és büdös volt, de bizakodó. Érdekes külsejű, csíkos, rövid szőrű, közepes termetű, kedves kutya. Tóni nevű társával rögtön megbarátkozott, egy házba húzódtak be. Bubu túl van az ivartalanításon, bizakodva várja szerető gazdáját. 

Módosítás dátuma: 2017. június 27. kedd, 09:42
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TEDDY

Teddyt (szi.: 2015. 08.) Polgár városában fel akarták akasztani. El nem tudjuk képzelni, miért nem tűrte meg a város ezt a nagyon nyugodt, kedves, barátságos fiatalembert. Már kutyákkal is jól  kijön. Gyorsan megszokott minket is, először nagyon komolyan figyelt minket, de már másnap megszületett a bizalom, már mosolyog, boldogan jön oda hozzánk.Oltva, chipezve, ivartalanítva van. Amikor játékot kapott, már nem is figyelt másra, csak a játékkal volt elfoglalva. Kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2017. április 07. péntek, 18:44
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI

MORZSI (szi.: 2016) állatbarátok mentették meg az utcáról. Pici kölykeinek találtak gazdát, neki nem sikerült. Kicsit félénk, de már velünk megbarátkozott, azonban kutyatársat még nem akar maga mellé, egyelőre egyedül van egy kennelben.  Közepes termetű kislány, aki már túl van az    az ivartalanításon. Jelenleg a pórázon történő sétát gyakorolja. Gondoskodó gazdit keresünk számára, aki megfelelő otthont biztosít neki.Morzsit örökbe fogadták, de éppen most hozták vissza, mert nem ugat, bárkit beenged!!! Kicsit félénk volt, be volt húzva a farka, de jó kondícióban került vissza. Az ételosztást követően, már csóválta a farkát, amikor odamentünk hozzá. Olyan gazdit keresünk számára, akinél nem elvárás, hogy ugassa az utcán elmenőket, aki csak pusztán a kedves léte miatt vállalná, hogy gondoskodik róla. Reméljük, találunk ilyen. 

Módosítás dátuma: 2017. október 20. péntek, 10:11
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSUTI

 
Csuti (szi.: 2016.) a Színház-közben szaladgált az autók között, amikor rátaláltak. Kicsike kölyök volt még. Mára már egy kis-közepes termetű, szép, de huncut kislánnyá cseperedett. Szabadon járkál a menhely területén, teljesen önálló. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdáját.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

DANA

 
Dana (szi.: 2016.01.01.) valószínűleg Zizi kislánya (legalábbis együtt lettek befogva). Érdekes külsejű kutyuska, kis termetű, de olyan tenyeres-talpas, viszont nagyon helyes. Játékos, vidám természetű, hiszen kölyök még. Ivartalanítva várja szerető gazdáját, aki megtanítja arra, amit egy okos kutyának tudnia kell.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

ZIZI

 
Zizi (szi.: 2012.10.01.) vemhesen került menhelyünkre a gyepiről. Az ivartalanítása során kiderült, a kölyköket nem tudta volna a világra hozni, mert akkorák voltak!!! Ez a sorsa a kóbor nőstényeknek. Zizi kicsit félénk volt, de ez már a múlté, kedves, szeretetre vágyó kutyuska. Kis termetű, de masszív alkatú, inkább kertes házba ajánljuk, de bejárással a lakásba, vagy melegebb helyiségbe a téli napokon.
 
PDF Nyomtatás E-mail

DONNA

 
A gyepiről került menhelyünkre ez a szép labrador lányka (szi.: 2014). Annyira kedves, barátságos, hogy azonnal hanyatt vágja magát, ha megsimogatjuk. Igazi családbarát kutya, mint a fajtája mindegyike. Kertes házba ajánljuk, szerető környezetbe. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját. Donnát örökbe fogadta egy többgyermekes család, egy közeli településre vitték, viszont nem laktak ott, csak néha látogatták, kennelben tartották. Az újhelyi házat, ahol ténylegesen laktak,   a kutyát pedig bezárták az egyik szobába. Az új tulajdonosnak nem kellett a kutya, ezért újra menhelyünkre került. Továbbra is  nagyon  aranyos, kedves kutya, csak picit elhízott, nyilván a mozgáshiány okán.Családi kedvencnek ajánljuk, tényleg állatbarát családnak!!!!
Módosítás dátuma: 2017. november 16. csütörtök, 18:56
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MANCI

 
 
 
Állatbarát találta a kölykeivel, teljesen kimerülve, ezt a fiatal kutyát. (szi.: 2015.07.01.) Először kicsit tartózkodó volt, mára azonban teljesen kinyílt, vidám, barátságos, mozgékony kislány. Túl van már az ivartalanításon, oltva, chipezve  várja gondoskodó gazdáját. Közepes termetű, olyan kopószerű külsővel. Kertes házba ajánljuk.
Módosítás dátuma: 2017. október 10. kedd, 19:07
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOXI

BOXI (szi.: 2016.04.01.) a gyepiről került hozzánk. Nagyon érdekes, nagy fülű fiúcska. Jelenleg egy hosszú lábú kamasz, aki felnőttként a közepestől talán nagyobb is lehet. Kertes házba ajánljuk. Egyelőre egy bolondos kölyök, aki vidáman szaladgál a többiekkel.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 ÁRON

 
ÁRON (szi: 2015.03.01.) kölyökként lett kitéve a Zsólyomka-patak partjára, szerencsére menhelyünkre került. Gazdára is talált, de rövid ideig örülhetett, mert visszahozták, azzal, hogy dolgozni mennek!!! Áron egy fiatal, mozgékony, energikus fiatal fiú, akinek gondoskodó gazdára lenne szüksége. Kertes házba ajánljuk. Kiváló jelzőkutya.
Módosítás dátuma: 2016. augusztus 08. hétfő, 22:01
 
PDF Nyomtatás E-mail

ALEX és ALEXA

 
ALEX és ALEXA (szi.. 2015.06.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Ikrek. Nagyon csinosak, egy fiúcska és egy kislány. Olyan kopó-szerű külsejük van, kis-közepes termetűek. Mivel nagyon összeszokottak, ideális lenne őket együtt örökbe fogadni, mert nem unatkoznának. A kislány már túl van az ivartalanításon, jó lenne még a tél beállta előtt egy kellemes, meleg otthon nekik.
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 08:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 GORDON

 
GORDON (szi.: 2016.01.01.): ezt a mini n. juhász kutyuskát a testvéreivel együtt kitették Széphalomban egy autóból. A testvérei már gazdára találtak, már csak ez a kisfiúcska várja szerető gazdáját. Nagyon huncut kiskutya, aki a délutánt szabadon tölti a nagy kutyák között és csak éjszakára megy aludni a kennelbe. Parvo oltással rendelkezik, chipezése után fogadható örökbe. Gordon nagyon helyes kutyuska lett, hogy hevességét tompítsuk, ivartalanítva lett. Csak ahhoz megy oda, aki szimpatikus neki. Gazdi választásnál övé a döntés.
Módosítás dátuma: 2017. június 27. kedd, 09:46
 
PDF Nyomtatás E-mail

FRÉDI

FRÉDI  (szi.: 2016.04.01.): gazdája hozta őt két testvérével együtt azzal a történettel, hogy a tőlünk 5-6 évvel ezelőtt örökbe fogadott, ivartalanított kutyája hozta őket a világra, de az eddigi évek szaporulatával szemben, ezeket már nem tudja kinek szétosztani!!! Kértük, hogy igazolja az örökbefogadás tényét, ill. hogy ivartalaníttatjuk a kutyáját (nem létezik, hogy ivartalanított kutya vemhesül!), azonban eddig még nem jelentkezett. A kutyuskák megkapták a parvo elleni oltást, azonban csupán Frédi élte túl a fertőzést. Nagyon helyes pofa, csupa bunda, kis csámpás, aki feltehetőleg közepes termetű lesz. 
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 09:05
 
PDF Nyomtatás E-mail

 RUDI

 
RUDI (szi.: 2015.01.01.) a gyepmesteri telepről került hozzánk. Igazán helyes, tacskó-jellegű fiúcska. A láncon lét sem okozott neki gondot, a kennelben viszont féltette a többiekből az ételét. Jelenleg egy kislánnyal van egy kennelben, ahol jól érzi magát. Kertben,  lakásba beengedéssel nagyon elégedett lenne. A sétákra is szívesen kapható. Elég csendes, nem hangoskodó kutyuska.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 POTYKA

POTYKA (szi.: 2015.01.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Sajnos láncra kellett tennünk, mert a kennelben megverték a régiek. Jelenleg egy kennelben van Rudival, akivel jól kijön.  Egy kis-közepes termetű kislány, aki már átesett az ivartalanításon.      Örökbe fogadásra ajánljuk olyan gazdinak, aki kedveli az érdekesebb külsejű kutyákat.  Helyes, kedves kutyácska, szeretetre vágyik.

Módosítás dátuma: 2016. július 01. péntek, 10:06
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FRENKI

 
FRENKI (szi.: 2008.) a gyepiről került hozzánk. Egy szép, labrador keverék fiatalember. Nagyon nyugodt, kedves, barátságos kutya. Jelenleg két lány társaságában van egy kennelben. Szépen sétál pórázon. Egy kertes házban jól érezné magát, főleg, ha lenne hölgyismerős is a környezetében.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOGYÓ

 
BOGYÓ a gyepiről került hozzánk. Fiatal (szi.: 2015.01.01.), tacsi jellegű kislány. Gyanús volt, esetleg vemhes lehet, ezért előrehoztuk az ivartalanítását. Pórázon annyira még nem tud közlekedni, de a jó szándék megvan benne. Kicsike termete miatt, akár lakásban tartásra is alkalmas. Kicsit visszahúzódó, kerülte a rakoncátlan többi kutyát.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CUKI

 
CUKI (szi.: 2015.07.01.) az utcára került,majd a gyepmesteri telepre, ahonnan hozzánk vezette a jószerencséje. Kicsike kislány, kölyök még, akit még a sorstársai is megvertek. Nagyon aranyos, szép kiskutya, alig 30 cm, és felnőttként sem lesz nagy kutya.  Cuki túl van az ivartalanításon, a szerető gazdi még várat magára. 
Módosítás dátuma: 2016. május 04. szerda, 20:19
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSIBI

 
CSIBI (szi.: 2014) a gyepiről került hozzánk, tele kullanccsal, ami eléggé ijesztőnek  tűnt. Szerencsére gyorsan ellátásban részesült, már az ivartalanításon is túl van. Kicsike, csendes természetű kislány, szépen sétál, és ha fűre ér a lába, úgy ugrál örömében mint egy kiscsikó.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 APRÓD

 
APRÓD (szi. 2012. 02.08.),  egy 30 cm magas, kicsit soványka,  kis görbe lábú tacsi keverék fiúcska. A gyepmesteri telepről került menhelyünkre, nagyon félénken, bizalmatlanul. Hamar feloldódott, már farkcsóválva kéri a simogatást, bújik hozzánk. Az ételét félti, emiatt a közelítő kutyákra vicsorog. Még barátkozunk vele, hogy jobban megismerjük a természetét. Olyan gazdi lenne ideális neki, akinek lenne ideje kicsit babusgatni, mert nagyon kedves kiskutya.  
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DINI

DINI (szi.: 2015.01.) Sátoraljaújhelyen a Tokaji Ferenc utca sarkán húzta meg magát, ahol többen etették, azonban nagyon félénk volt, megfogni nem tudták. Végül az egyik állatbarátnak sikerült, és lehozta menhelyünkre. Gyorsan megbarátkozott, a vacsora után bevonult a kutyaházba pihenni. Már másnap barátságosan üdvözölt minket. Éber, jó jelzőkutya, ez a közepes termetű, picit vizslára emlékeztető fiúcska. Kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:23
 
PDF Nyomtatás E-mail

  KOLETTE

 
 Kolett (szi.: 2015.05.01.) szintén Benji kölyke, ő hasonlít a legjobban a mamira. Hosszabb lábú, nagyobb termetű kislány. Egyelőre jobban érzi magát kutyatársaival, mint az emberekkel. Barátkozni kell vele, hogy kedvesebb, játékosabb legyen. Ez a baj, ha sok a kölyök és kevés a gondozó, önkéntes, nem jut mindenkire kellő odafigyelés. Kolette szép nagy kislány lett, túl van az ivartalanításon. Már picit bátrabb is, de foglalkozni kellene vele. Kizárólag türelmes, igazi állatbarát gazdira várunk. Termete miatt, inkább kertes házba ajánljuk.
Kolett ugyan egy hónapra gazdára talált, de visszahozták, mert nem akart velük barátkozni. Nálunk most láncon van, viszont így közelebb tudunk hozzá kerülni, nem zavar a többi kutya. Már többször volt sétálni és elveszi kézből a felvágottat. Persze, még nagyon tartózkodó, de nem reménytelen eset. 
Kolett ismét gazdára talált, egy kedves család vitte el, azonban három hétig tartott az ott léte, mert szintén nem barátkozott, sőt, félt a családtagoktól. 
Amint meglátott minket, látszott, hogy fellélegzett, hanyatt  fordult, pacsit adott, boldognak látszott. 
Úgy látszik, hosszabb idő szükséges ahhoz, hogy Kolett másokat is elfogadjon. Nem fogjuk erőltetni, kivárjuk, amíg megfelelő, a kutya számára is szimpatikus gazdi érkezik. 
Módosítás dátuma: 2016. május 20. péntek, 09:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JAFFA

 Ezt a kislány (szi.: 2015.06.01.) a testvéreivel letették a kutyaotthon kapuja elé egy dobozban. A testvéreit örökbe fogadták, már csak Jaffa várja szerető gazdiját.     Mára elérte felnőtt méretét közepes    termetű, nyugodt természetű. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve van. Picit tartózkodóbb, házőrzőnek nem való, családi kutyának ajánljuk, nyugodt, csendes környezetbe, nem zajongó, rohangáló gyerekek közé.      
Módosítás dátuma: 2016. november 26. szombat, 18:57
 
PDF Nyomtatás E-mail

ILKA

 
ILKA (szi.: 2014.01.) az állomáson szaladgált, de látták már a Húsáruháznál is egy kiflivel a szájában. Jelenleg menhelyünk lakója, ahová teljesen kimerülten érkezett   . Tacsi keverék lányka, aki kipihenve a fáradalmakat, másnap már sokkal bizakodóbban nézett ránk. Féreghajtás és bolhairtást követően már az ivartalanításon is túlesett. Kedveskedő, eleven kiskutya.  Kertes házba ajánljuk, esetleg bejárással a lakásba, vékony bundájára tekintettel.
Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:29
 
PDF Nyomtatás E-mail

  NEGRÓ

 
NEGRÓT (szi.: 2015.05.) gazdája egyszerűen kitette Karos buszmegállójában. Rendőrök adtak neki enni-inni. Még másnap is ott várta hűtlen gazdáját. Kicsit sovány, de vidám fiúcska. Jól beilleszkedett sorstársai közé. Negró mára szép nagy kutya lett. Törődő gazdi szükséges számára, akinek van ideje foglalkozni vele, hogy szófogadó kutya váljék belőle. Ivartalanított.  Kertes házba ajánljuk.  
Módosítás dátuma: 2017. március 06. hétfő, 20:49
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BINGÓ

 
BINGÓ (szi.: 2015.01.) úgy gondolta, hogy kicsit megpihen a sétáló utcán. Játszott a füvön, heverészett a gyógyszertár előtt. Állatbarát vitt neki vizet és egy kis ennivalót. Bingó nagyon jámbor, csendes fiúcska, de mégis zavarta a járókelőket. Jelenleg kutyaotthonunk lakója. Ő is terrier jellegű fiúcska, lehet, hogy testvére a lányoknak? Jó természetű, nyugodt kutya. Kertes házba ajánljuk szerető gazdához.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORA

 
BORA (szi.: 2015.01.) az utcán szaladgált, amikor állatbarát megsajnálta és lehozta a kutyaotthonba. Tökéletes mása Borcsának, talán csak a háta picit sötétebb. Terrier jellegű kislány, aki szintén vízimádó. Barátságos, játékos, de hiszen még szinte gyerek. Chip nincs benne! Két hét várakozási idő elteltével, kínáljuk örökbe fogadásra. Bora túl van az ivartalanításon. Jókedvű, játékos, kedves kislány, aki szerető gazdira vár. 
Módosítás dátuma: 2015. szeptember 23. szerda, 19:14
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORCSA

 
 BORCSA (szi.í. 2015.01.01.) Borisszal tanyázott a kutyaotthon előtt, amíg eldöntötték,hogy bekérezkednek.Borcsa terrier jellegű kislány, szívesen van az ember közelében. A kutyákkal rögtön megtalálta a közös hangot. Kedveskedő természetű, szereti a vizet, ami ebben a melegben nem is csoda. Amennyiben a gazdája két héten belül nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk szerető gazdi mellé. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe. A fotón huncutul kacsintott egyet.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 STELLA

 
STELLA (szi.. 2015.03.) a temetőben árválkodott, amikor egy arra járó rátalált. Ő az a tipikus esélytelen küldejű kutyuska, akire kevésbé figyelnek fel. Pedig, ha jobban megnéznék, felfedezhető a szépsége, amit a fotó nem ad vissza igazán. Kis-közepes termetűnek véljük felnőttként.    Stella kifejezetten gyönyörű, nagy kutya lett. Külön érdekessége a nyaka körül futó ezüst gallér. Túl van az ivartalanításon. Sajnos, nincs idő a sétáltatására, ezt jó lenne, ha a majdani gazdija pótolná.
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:54
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FÉLIX

Ezt a helyes foxterrier fiúcskát (szi.: 2014.01.) a menhely kerítésén át dobták be, nem törődve azzal, hogy a többi kutya akár szét is tépheti. Nagyon rémült volt, csak nagy sokára tudtuk megfogni. Rögtön orvoshoz vittük, mivel az egyik szeme sérült volt. Sajnos egy régebbi ütés okozta a sérülést, már nem lehet változtatni rajta. A látását nem zavarja, egy kis szépséghiba csupán. Miután evett, megnyugodott, szépen megy pórázon, és az is kiderült, hogy egy játékos kedvű kutyuska. Értelmes, kedveskedő természetű. Oltva, chipezve adjuk örökbe ellenőrizhető helyre.

Módosítás dátuma: 2017. július 15. szombat, 15:10
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MARY

 
Állatbarát kapujában keresett menedéket ez a kölyök. A nyakára egy bicikli-gumibelső volt rátekerve. Ebben a melegben nem sokáig bírta volna, hiszen már így is kezdett a nyaka kisebesedni! Közepes termetű, fiatal (szi.: 2014.12.) kislány, nagyon érdekes, előreharapásos fogazattal. Ha nem lát minket, hangosan sírdogál.  Mary túlesett az ivartalanításon, amit remekül viselt, ma már kint szaladgál a többiekkel. Megbízható, ellenőrizhető gazdit keresünk számára.
Mary egy kedves, nem ugráló, tolakodó, csendes kutya. Igazi családi kutyusnak ajánljuk. 
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:55
 
PDF Nyomtatás E-mail

 AKELA

   Ezt a kislányt (szi.: 2015.02.) fiú testvérével együtt találták a Sajó mellett állatbarátok. Jelenleg együtt vannak egy kennelben, ha letelik a megfigyelési idő, egy nagyobb futtató lesz az átmeneti otthonuk.  A kislányt ivartalanítási feltétellel (alapítványunk vállalja a költségeket) adjuk  örökbe. Kertes házba ajánljuk, mivel feltehetőleg nagyobb méretű lesz.
Akela nagyon szép kislány lett,52 cm magas, túl van az ivartalanításon. Szerető gazdáját várja, aki a hidegben beengedi picit a lakásba is.
Módosítás dátuma: 2016. március 12. szombat, 11:37
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3