headerphoto
Örökbe fogadható
PDF Nyomtatás E-mail

 DÖMPI

  Ezt a kis macikát kutyaotthonunk futtatójának egyik sarkában találtuk, valaki bedobta! Fiatal (szi.: 2014.01.) fiúcska, maciszerű bundácskával, bumfordi pofikával. Felnőttként talán nagyobb termetű lesz. Kicsit szőrhiányos - talán ezért szabadultak meg tőle? -, de már megkapta az első gyógyító fürdőjét, és folyamatosan figyeljük a szőre állapotát. Jelenleg egy kis kölyökkel van egy kennelben, ahol nagyon jól érzi magát. Gondoskodó  gazdira vár.

Módosítás dátuma: 2014. április 18. péntek, 09:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FÜLES

 
Ezt a kis tacsi-keverék fiúcskát (szi.. 2012.01.) az Esze T. utcán látták már hetek óta, gazdi nélkül. Lehet, hogy csak udvarolt, de már kivívta többek rosszallását. Állatbarátok fogták meg és hozták el kutyaotthonunkba. Rengeteg kullancs volt benne, jelenleg megfigyelés alatt tartjuk, hogy nem volt-e köztük fertőzött. Barátságos, de picit tartózkodó. Amennyiben a gazdája ráismerne, kutyaotthonunkban megtalálhatja kutyáját. Ha két hét után sem keresi senki, örökbe fogadásra ajánljuk.
 
PDF Nyomtatás E-mail

BENI

Ezt a szép, német vizsla keverék fiút a gyepmester fogta meg Szikszón. A sátoraljaújhelyi gyepiről megszökött, és már több mint egy  hónapja rója a város utcáit céltalanul. A Lidl-nél etették állatbarátok, ezért egészen jó kondícióban van, de megfogni nem tudták, mert bizalmatlan volt. Mostanra sikerült egyikükkel olyan kapcsolatot kialakítani, hogy sikerült a megfogása. Jelenleg a menhelyünkön van, oltva, chipezve és végre megnyugodva. Fiatal (szi.: 2013.01.), nagyon barátságos kutya. Egyelőre egyedül van egy kennelben, de keresünk neki egy játszótársat. Vizslát kedvelő gazdira várunk.

Módosítás dátuma: 2014. április 15. kedd, 10:38
 
PDF Nyomtatás E-mail

 

 RIA   és   MIA

Két picike plüsskutyuska egy forgalmas úton szaladgált egyedül!! Hogy volt szíve kidobni a gazdájának, rejtély? Gyönyörű kislányok (szi: 2014.02.01.), olyan bolognese-jellegűek, valószínűleg inkább kisebb, esetleg közepes termetűek lesznek felnőttként. Akinek megtetszenek, minél hamarabb várjuk örökbe fogadó gazdijaikat. Szerintünk akár lakásban is elképzelhetők, a megfelelő sétáltatás biztosításával. Mia, a kisebbik kutyuska már gazdás lett, Ria még vár...

Módosítás dátuma: 2014. április 14. hétfő, 09:10
 
PDF Nyomtatás E-mail

 HATTYÚ

 
A gazdái cserélték ezt a kutyust ki egy másikra, mert a tőlünk utóbb örökbe fogadott kutyussal nem egyezett. Nálunk először egyedül volt egy kennelben, amíg a bundáját kibogoztuk, de már másnap társaságba került. Nem acsarkodott a többiekre, sőt, inkább a régiek ugatták kitartóan. Fiatal (szi. 2011.11.11.) hölgyike, a két oldalán levő szőrkopás kezelésre szorul, bizonyára sikerrel. Puli-szerű, középtermetű, hosszabb szőrű kutyuska. Reméljük, megérdemel még egy szerető gazdit. Mivel az oltási könyvében nem szerepel az ivartalanítás ténye, ez még nyomozást igényel.  Íme a  megszépült kutyusról készült fotók. A bundáját olykor érdemes átfésülni, de ezt egy gondos gazdi szívesen megteszi. Jelenleg pajzsmirigy problémájára gyógyszert szed, reméljük, az oldalán levő folt egy-kettőre meggyógyul, hiszen máris javulóban van. 
Módosítás dátuma: 2014. április 18. péntek, 09:05
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JUDY

 
A gyepmesteri telepről vettük át ezt a helyes n. juhász lánykát. Egyelőre láncon van, mert nem tudunk neki kennelben helyet csinálni, de nem problémázik rajta. Kedveskedő, vidám, játszik. A fülei picit kajlák, de ez nem von le semmit a szépségéből. Fiatal (szi.2013.01.), mozgékony, kertes házba való. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 STELLA

 
Mikóháza elején megállt egy autó és kitettek belőle egy kutyuskát. Olyan gyorsan történt mindez, hogy aki látta, nem tudta felírni a rendszámát. A kutyus kölyök még (szi. 2013.10.), nagyon szép, fényes a bundája, pöttyös mellénye és orrocskája van. Úgy nézzük, hogy vizsla jellegű kislány. Picit meg van szeppenve, de a kenneltársak bohóságát jól tűrte. Várjuk szerető örökbe fogadóját. Stella túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja új gazdiját.
Módosítás dátuma: 2014. április 10. csütörtök, 16:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MOKESZ

 
A Szív utcából jött a bejelentés, hogy már több napja járkál ott egy sovány kutyuska. Amikor elmentünk körül nézni, tényleg ott feküdt az egyik kapu előtt, ahol már többször enni kapott. Először nem tudtuk megfogni, kicsit félt, de később megbarátkozott velünk. Fiatal (szi. 2013) keverék fiúcska, sovány, koszos, kullancsos. A menhelyen szinte azonnal beilleszkedett a kennelbeli társaságba. Jól lakott, szunyókált, érdeklődött a többiek iránt. Középtermetű, kertes  házba való.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BALU

 
Ez a szép kutya a gyepmesteri teleppel közös kerítésnél volt, onnan nézte sóvárogva, mi történik a kutyaotthonban. Amikor megbiztattuk, hogy nemsokára átjöhet, mintha megértette volna. Amikor érte mentünk, szinte repült a boldogságtól. Nagy termetű, fiatal (szi.2013.01.) fiú, roppant barátságos, jóindulatú kutya.
 
PDF Nyomtatás E-mail

GYÖNGYÖCSKE

 
Ezt a kislányt a gyepmesteri telepről vettük át, rettenetes állapotban. Elég hosszadalmas volt, amíg a szőre-bőre rendbe jött. Fiatal (szi. 2013.05.), középtermetű, játékos kedvű kutyuska. Már túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve  várja szerető gazdáját. Kertes házba ajánljuk.
Módosítás dátuma: 2014. március 06. csütörtök, 17:44
 
PDF Nyomtatás E-mail

 SZÁVA

Száva, ez az értelmes n. juhász keverék lányka a gyepmesteri telepről került hozzánk. Amikor ivartalanítani vittük, egy szóra beült az autóba. Éber, kedves kutya. Egyik füle hegyes, a másik lebillen, ez a sexepilje. Szi.: 2013. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja gazdáját. A fotózáskor sár volt, majd készül jobb kép is róla. Száva nyaka érzékeny a nyakörvre, nem lehet hosszabb ideig láncon, ezért kerestünk neki egy kennelt, ahová befogadják a bennszülöttek. A fotó mutatja, milyen jó kis társaság lettek.

Módosítás dátuma: 2014. március 05. szerda, 12:37
 
PDF Nyomtatás E-mail

FIDO

 
FIDÓT a gyepmester hozta, fájós füllel. Az állatorvosi kezelésnek hála, mára már jól van. Vidám, mozgékony foxi legényke (szi.: 2013). Egyelőre láncon van, de nem problémázik rajta. Önkénteseink rendszeresen sétáltatják, aminek nagyon örül.  Kertes házba ajánljuk.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 VÉNUSZ

 
Állatbarát találta ez a kicsike kutyuskát (szi. 2013.10.). Szép, zsemleszínű a bundácskája, valószínűleg felnőttként is inkább közepes termetű lesz. Nagyon huncut a természete, ami a fotón nem látszik!. Jelenleg egy kennelben van hasonló korú társaival, ahol nagyon jól érzi magát, hiszen egész nap megy a játék. Türelmes gazdi szükségeltetik, aki kellőképpen leköti az energiáját. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:16
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MARCIPÁN

Egy Miskolc melletti településen dobott ki két kutyát szívtelen gazdája. Egyikük Marcipán, ez a n. juhász keverék nőstény kutya. Felnőtt (szi.: 2008.), de nagyon alkalmazkodó, barátságos hölgy. Nagyon összeszokott az általunk Cukinak nevezett fiatalemberrel. Először láncra kötöttük őket, mert nem tudtuk másként elhelyezni (így is nehezen!), jelenleg  egy kisebb kennelben vannak és naponta visszük őket sétálni. A fotó a befogadásakor készült, itt még kicsit meg volt illetődve. Marcipánt túl van az ivartalanításon, sor kerülhet az örökbe adására. Ideális lenne Cukival együtt, mivel olyan nagyon ragaszkodnak egymáshoz.

Módosítás dátuma: 2014. március 31. hétfő, 10:53
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CUKI

 
Egy Miskolc melletti településen két kutyát dobott ki szívtelen gazdája. Egy állatbarát család nem bírta tovább nézni sorstalanságukat, s mivel a miskolci menhely nem fogadta őket, hozzánk hozták el. Az egyikük Cuki, ez a helyes, tényleg cuki, bár kicsit még félénk fiatalember. A félénkségére magyarázat, hogy számtalan sérülés van rajta. Ennek ellenére kedves, bújós kutya. Fiatal, 1-2 éves labrador keverék.  Mivel a két kutya nagyon összeszokott, jó lenne, ha együtt fogadná örökbe valaki.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:23
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MÁTÉ

 
Ez a kicsi, tacskószerű fiúcska (szi.: 2012.01.) a buszmegállóban üldögélt már hónapok óta, és a gazdáját várta! Egy állatbarát hazavitte, de visszaszökött a megállóba, feltehetőleg itt tette ki autóból szívtelen gazdája! Jelenleg kutyaotthonunkban van - először innen is visszament, kihúzta a fejét a nyakörvből -, és úgy néz ki, a kennelbeli kutyusokkal jól érzi magát. Reméljük, beletörődik sorsába. Olyan gazdi kellene neki, aki a lakásban tartja, pórázon viszi sétálni, szóval szinte állandóan vele van, hogy érezze ez a kis kutya,  új gazdija már nem hagyja el, örökre vele marad.
Módosítás dátuma: 2014. március 05. szerda, 12:25
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LULU

 
Lulut (szi.: 2012.01.) kölyökként fogadták örökbe, sajnos a gazdája elhalálozott, így a kutyus ismét kutyaotthonunk lakója lett. Oltva, chippezve, ivartalanítva van. Gyönyörű nagy kutya lett belőle, hófehér bundája kicsit sprődebb, szálkásabb,  "spanyol gallérja"  különlegesen jól áll neki. Alig találtunk helyet számára, szerencsére jó természete  miatt egyik kennelünk lakói befogadták. Nem igazán házőrző, inkább házi kedvencnek ajánljuk kertes házba.
Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 11:50
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOGI

Bogi picike kölyökként került kutyaotthonunkba. Mára gyönyörű, fekete hölgy lett, pöttyös mellénnyel (szi. 2012. 11.)  A minap esett át az ivartalanításon, így felkészülve várja szerető gazdáját. Több, inkább kisebb termetű kutyuska társaságában van egy kennelben,ahol lehetősége van a mozgásra, sajnos kevés idő jut a sétáltatására, ezért a séta kicsit nehezen megy.  Ezt sürgősen gyakorolni kellene, mi is és Bogi is úgy gondolja, lehetőleg egy új gazdi társaságában. Termete miatt, kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 02. hétfő, 15:55
 
PDF Nyomtatás E-mail

 

TARZÁN

Tarzánt bedobták a kutyaotthon területére, szerencsére, nem verekedett össze a láncon, ill. szabadon levő régi kutyáinkkal. Igazán jóindulatú, fiatal (szi.: 2012), terrier jellegű fiúcska. Volt egyedül kennelben, volt megkötve, jelenleg Gigi nevű kutyushoz került, ahol nagyon jól érzi magát. Barátságos, helyes pofa, különösen szélfútta bundája, amely nem igényel különösebb gondozást, persze néha egy alapos fésülködés nem árt. Kertes  házba ajánljuk. Tarzán egy mozgékony, játékos kutyus lett. A bundája és az egész termete kicsit a pumi félékre emlékeztet.

Módosítás dátuma: 2014. február 23. vasárnap, 11:40
 
PDF Nyomtatás E-mail

 SZIVI

 
Szivi, ez a kopószerű kutyuska a Szív utcában vált feleslegessé, pedig nagyon helyes kislány (szi.: 2011.11.)Kis-közepes termetű, kellemes természetű kutya. Először picit visszafogottabban viselkedett, de hamar megbarátkozott a környezetével. Kertes házba ajánljuk, nagyobbacska gyerek mellé is. Már túl van az ivartalanításon, oltva, chippezve várja gazdáját.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 SÁNTIKA

 
Sántika az utcán sántikált, többen látták, de nem lehetett megfogni, főleg mert udvarlóktól volt körülvéve. Végül egyik önkéntesünknek sikerült, és lehozta kutyaotthonunkban. Nagyon félénknek bizonyult először, de mára már megbarátkozott a környezetével. Nagyon szép, érdekes kiskutya (szi.: 2010). Ragyogó vörös bundácskája van, de a jobb első lába picit hibás, ezért sántikál. Konzultáltunk az állatorvosunkkal, ezt az állapotát már így kell elfogadni. Különlegessége sivatagi rókára emlékeztető fülei.Tacskó méretű, ezért lakásban is tartható. Az  ivartalanítása, chipezése, veszettség elleni oltása megtörtén, így felkészülve várja szerető gazdáját.
Módosítás dátuma: 2013. augusztus 14. szerda, 15:21
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ANYÓ

 
Optiimizmusunkat mutatja, hogy ezt a matrónát is feltesszük honlapunkra, az örökbe fogadható kutyusok közé. Összeverve, vagy talán autó által elütve találta állatbarát, s hozta le kutyaotthonunkba. Ettől függetlenül olyan nagyfokú bizalommal volt irántunk, hogy teljesen meghatódtunk. Ilyen bolhás kutyát működésünk óta nem láttunk, pedig volt már mindenféle "élményben" részünk. Elfogadta a fürdetést,  a fején levő gennyes seb kezelését. Az állatorvosnál is nagyon jó páciensnek bizonyult. Itt derült ki, hogy bizony ő már egy nagyon idős kutyus (kb. "32" éves...). Jelenleg, szó szerint élvezi a kennel adta nyugalmat, és a szeretetet, ami felé irányul.  Fogadtak már tőlünk idős kutyát is örökbe, tehát nem lehetetlen, hogy Anyó is megtetszik valakinek, aki biztosítaná azt a kis időt, ami még e földi életben adatik neki. A közepestől kisebb termetű, és egy igazi angyal természetű.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PAJTI

 
Pajtit állatbarát találta, s hozta el kutyaotthonunkba. Nagyon szép, ápolt fiúcska (szi.: 2012.01.), élénk, jókedvű és barátságos emberrel, állattal egyaránt. Igaz, még simogatás közben is kicsit morog, de nem kell komolyan venni.  Kicsike termetű, tacskó jellegű kutyácska. Akár a lakásban tartás is elképzelhető, természetesen megfelelő sétákkal. Kertes házban nagyon jól érezné magát, de a gazdi közelsége fontos lenne számára. Rövid szőre miatt a lakásba ki-bejárás ideális lenne.
Módosítás dátuma: 2014. március 05. szerda, 12:43
 
PDF Nyomtatás E-mail

BOBI

 
Bobi valószínűleg tüzijáték alkalmával szaladt világgá, majd talált átmeneti menedékre egy lakótelep bérházai között. Mint ilyenkor lenni szokott, valakik etették, valakik kővel dobálták, bottal piszkálták, amit nyilván nem tolerált. Ugyan nem bántott senkit, de erre hivatkozva hívták a gyepmestert, aki többször meglőtte, sikertelenül. Végül pártfogója lehozta kutyaotthonunkba ezt a kicsit félénk, ám nagyon kedves, fiatal (szi.: 2012.) fiúcskát. Sajnos, chip nincs benne, de a gazdája, ha szeretne továbbra is gazdája lenni, nálunk átveheti. Két hét elteltével, örökbe fogadásra ajánljuk, addig az oltásáról, chippezéséről gondoskodunk. Viszonylag nagyobb termetű, olyan ír farkas külsejű, borzos kutyus. Jelenleg láncon van, amit rögtön elfogadott, szívesen fogadja a simogatást, de óvatosan kell felé nyúlni, mert az előzmények ismeretében, megijedhet. Türelmes, gondoskodó gazdát várunk.
Módosítás dátuma: 2013. július 08. hétfő, 18:33
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TEA

 
Teát fiatal kutyusként fogadták örökbe, de gazdája elhalálozása miatt, visszakerült hozzánk 8 év után. Jó dolga lehetett, mert nagyon kedves, barátságos kutya. Ivartalanított nőstény hölgy, különleges, hamvas szürke bundában, egyik fülén pici pamaccsal. Német juhász keverék, kertes házba való. Idősebb állatbarátnak, társnak ajánlanánk ezt a nyugodt kutyát.  (szi.: 2005.)
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:27
 
PDF Nyomtatás E-mail

 WHISKY

 

Whisky a forgalmas 37-es úton szaladgált, amikor ismerős állatbarát észrevette. Mivel már későre járt, egy kollégája fogadta be éjszakára. Ügyesen feltalálta magát ez a helyes fiúcska (szi.: 2012. 01), mivel meglátogatta a közeli kocsmát?!, majd visszament megmentőjéhez. Terrier jellegű, nagyon helyes, barátságos  fiúcska, csinos bajusszal, vörös bundával. Kis termetű, de a mozgásigénye miatt, inkább kertes házba ajánljuk. Vállalkozó kedvű állatbarát lakásban is megpróbálhatja, 2-3 sétát beiktatva naponta.
Módosítás dátuma: 2013. augusztus 19. hétfő, 15:24
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MOLLY

 
Három kutyust tettek ki a Volán mellett, Molly is köztük volt. Talán ezért olyan félénk, pedig szép, fiatal kutyuska. Gyorsan átesett az ivartalanításon, oltva, chippezve lett. A kennelben már szépen megbarátkozott a többiekkel. A sétát még gyakorolni kell, és több türelemmel kell vele foglalkozni.(Szi.: 20125. 06.) Mivel fiatal kutyuska, bizonyára hamar túljut a megrázkódtatás okozta sokkon. Kis-közepes termetű, de inkább kertes házba ajánljuk, esetleg bejárással a lakásba, hogy  közelebb legyen a gazdihoz.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

CARLOS

 

A gyepmesteri telepről mentettük meg ezt a szép német juhász fiút. Nagy valószínűséggel elpusztult volna, mivel csak feküdt a puszta földön, sem enni, sem inni nem láttuk. Úgy nézett ki, mint aki a halálán van. Megsajnáltuk, s áthoztuk. Carlos teljesen kivirult, élénken viselkedik, jön-megy, hozzánk simul. A kutya újjáéledt.  Nagyon megérdemelne még egy esélyt, hogy gondoskodó gazdához kerüljön, mert egy szép, nyugodt, kedves kutya (szi.: 2010). Carlost örökbe fogadta az Észak-Magyarország c. napilap újságírója, de vissza kellett, hogy hozzák, mert átugrotta a kerítést és megtámadott egy, az utcán levő kutyát,valamint a család puliját is elkezdte méregetni. Szóval, Carlos ismét kutyaotthonunk lakója, és a tapasztaltak miatt, biztonságos kerítés mellett, egyedüli kutyának ajánljuk. 
Módosítás dátuma: 2014. március 22. szombat, 11:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 HÉDI

 
Hédi már több hete az utcán kóborolt, talán "elveszett" gazdáját kereste. Mivel többen is elkezdték etetni, ezért nagyon jó kondícióban van. Egyik napon, úton a kutyaotthon felé, látjuk, az egyik utcasarkon üldögél. Jelenleg a lakónk, és miután kipihente a kóbor élet bizonytalanságát, rögtön otthon érezte magát nálunk. Fiatal )(szi: 2009.) német vizsla (keverék?) hölgy, aki nagyon jól nevelt, nem ugatós, nem ugrálós. Nagyon jó külsejű kutya, az arcán van egy - talán szúrt seb miatti - duzzanat, amit nem fájlal. Ha ivartalanítására kerül sor, ezt is megműttetjük, s eme beavatkozásokat követően kerülhet sor az örökbe fogadására.
Hédi túl van az ivartalanításon, chip beültetésen és az arca is meg lett műtve. Jelenleg már remekül érzi magát. A varratszedést követően örökbe fogadható. Délutánonként el van engedve, érti a nevét, hívásra jön, nagyon értelmes, szófogadó kutya.
Módosítás dátuma: 2013. június 08. szombat, 10:10
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSIKI

 
Ezt a helyes foxilányt bedobták a kutyaotthon területére, ahol rögtön otthon érezte magát. Ahogy közelítettünk hozzá, rögtön hozzánk simult. Ugyan a láncon nem nagyon tetszett neki, de csak így tudtuk a telt házunk miatt elhelyezni. Mára már megszokta a helyzetét, főleg, hogy egyik önkéntesünk a hétvégén megsétáltatta. Szépen sétál, nagyon kedves kutyuska (szi.: 2012. 04.) Örökbe fogadásra már ivartalanítva, oltva és chippezve vár.  
Módosítás dátuma: 2013. augusztus 19. hétfő, 15:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MANÓCSKA

 
 Ez a kis kölyök (szi.: 2012.03.) a gyepmesteri telepre lett bedobva annak ellenére, hogy a kapunál - ugyan láncon - egy pittbull kutya van megkötve. Rettegve figyeltük, mikor szalad oda hozzá, s tragédia lesz a sorsa. Jelenleg nálunk van, olyan kennelt találtunk számára, ahol két másik kutyussal töltheti az idejét. Nagyon jól van, élénk, játékos kislány, picit terrier jellegű pofikával.  Már ifjú hölgyike, középtermetű lett,  ivartalanítva, oltva, chippezve várja gazdáját. Manó a legaranyosabb kutyus. Nagyon jó természete van, ő a pótmamája az összes bedobott kiskutyának, játszik velük, vigyáz rájuk.   
Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 20:54
 
PDF Nyomtatás E-mail

NELLI

 
  Ezeket a pici kölyköket (szi.: 2012. 01.) bedobta a gazdája a kutyaotthon kapujánál levő hordóba. Megjegyzem: a hordó nem ezt a célt szolgálja! Nem tudni mióta voltak ott, de már sírni sem volt erejük. Nagyon éhesek voltak. Sajnos roppant gilisztásak voltak. Kihívtuk az állatorvosunkat, aki  féreghajtót, injekciót adott nekik. Ennek ellenére egyikük nem élte túl ezt a féregtoxikózist. Öt kutyus azonban nagyon jól van, 1 fiú és 4 kislány. Foxi keverékeknek gondoljuk őket. Jó étvágyuk van, vidáman játszanak. Most már csak a gazdikat várják velünk együtt. Jön a tavasz, igazán itt az idő egy kis kutyázáshoz. 
A kutyuskákból már csak egy kislány, Nelli van, a többiek már gazdira találtak.Nelli foxi jellegű kislány. Igazán helyes pofa. Kis-közép termetű, csinoska. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja gazdáját.
Módosítás dátuma: 2013. október 12. szombat, 09:14
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MARCI

 
Marci szintén a gyepiről származik. Nagyon helyes fiúcska (szi.: 2012.01.), azonban nagyon sovány, kint van az összes bordája. Véletlenül lazábbra vettük a nyakörvét, mely miatt másnapra meglépett. Sajnáltuk szegénykét. Harmadnap azonban a kutyaotthon előtt szaladgált, úgyhogy most ismét nálunk van. Nagyon éhes és kimerült volt. Jelenleg egyedül van egy kennelben, mert picit uralkodó természetűnek bizonyult, nem hagyta a másikat enni. Sétálni nagyon szeret. Most jó dolga van, mert gyerekek látogatják kutyaotthonunkat, és hosszú sétákra van lehetősége. Ezt már kiköveteli magának. Olyan gazdit keresünk számára, aki ezeket a sétákat biztosítani tudja neki.
Módosítás dátuma: 2013. május 21. kedd, 12:49
 
PDF Nyomtatás E-mail

 VICA

 
A gyepmesteri telepen szaladgált rémülten a többi, láncon levő kutya között. Féltettük, hogy valamelyik elkapja. Jelenleg kutyaotthonunk lakója ez a csinoska (szi.: 2012.01.), sima szőrű, foxi-keverék kislány. Mutatós a bundácskája. Amint áthoztuk, rögtön beült a kutyaházba, s onnan pislogott kifelé. Mára már élvezi az ittlétet, szívesen megy sétálni. Jó kondícióban van. Vica túl van az ivartalanításon, oltva, chippezve várja szerető gazdáját.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ÁGI

Egy állatbarát éppen hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor ez a kiskutya a nyomába eredt. Nyilván, nálunk kötöttek ki. Hogy került az utcára, nem tudni, és a mai napig sem kereste a gazdája?! Pedig Ági nagyon szépecske, jó kondícióban levő kislány (2012.09.), aki a kicsi Grafittal nagyon jól érzi magát a kennelben, és amikor a kutyaotthon előtt versenyt futnak. Ahogy jobbra fordul az idő, szerét ejtjük az ivartalanításának, talán így gyorsabban gazdára talál. Előreharapásos foga kifejezetten érdekessé teszi az arcát.Ági ma már alig hasonlít régi önmagához, gyönyörű kutya lett, bármely udvar dísze .
Ági gyönyörű kutya lett, oltva, chipezve, ivartalanítva várja gazdáját. Nagyon mozgékony, energiabomba, kifejezetten férfi gazdi szükségeltetik számára. Jó lenne egy társ is a környezetében, mivel egyedül unatkozik. 
Módosítás dátuma: 2013. november 03. vasárnap, 10:20
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BARNI

 
Barni egyik közeli benzinkúton keresett menedéket, ahonnan hozzánk hozták. Helyes pofa, fiatal (szi.: 2012.02.), csinos fiúcska, aki rögtön nagyon barátságosnak mutatkozott. A közepestől kicsit nagyobb, vékony alkatú kutyus. Jelenleg láncon van (ez a  menhely telítettsége miatt szükséges!), ez azonban nem okoz neki gondot. Éber, jó házőrző lehetne. Kertes házból várja gazdáját.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:29
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MOGYI

 
Ezt az őziketermetű kicsi kutyát egy állatbarát találta egy kukában(!!!) egy hideg délután. Nagyon összefagyott, és nagyon félt szegényke, valószínűleg bánthatták. Fiatal (szi.: 2012.11.) törékeny kislány, aki felnőttként is maximum kis-közepes termetű lesz. Már megbátorodott, egy másik kölyökkel van egyelőre a vagonunkban, ahol egy infralámpa alatt nagyon jól érzik magukat. Ivartalanítását vállalva várjuk jövendő gazdáját, aki akár lakásban is tarthatja. Egyik önkéntesünktől kapott egy csinos kabátkát. Ugye, milyen jól áll neki?
Mogyiról kiderült, hogy egy chivava keverék hölgyecske, 3,5 kg. Nagyon csinoska, kicsi kutya. Túl van az ivartalanításon, chippezésen, így várja gondoskodó gazdáját. 
Módosítás dátuma: 2013. június 08. szombat, 10:26
 
PDF Nyomtatás E-mail

SZOFI

 
Ez a kis tacsi lányka a gyepmesteri telep ketrecében töltött 2 hetet, csak ezek után tudtuk átvenni. Nagyon helyes, kölyök még (szi.: 2012.), de már túl van az ivartalanításon, chipezésen. Jelenleg egy kennelben huncutkodik másik kutyuska társaságában. Kiváló patkányozó, ezt tanúsítani tudjuk. Szofi már kétszer gazdára talált, de két hét után visszahozták, mert átment a szomszédba, ill. nem ugatott.  Az, hogy a kerítést kellene megjavítani, miért nem jutott eszükbe? Másrészt egy picivel több türelemmel kellene a menhelyi kutyákkal lenni, hiszen olyan sok viszontagság volt már az életükben. Előbb-utóbb mindegyik kutya ugatni fog, ha már megszokta az új helyét és úgy érzi, sajátjaként védenie kell. Szóval, Szofi ismét nálunk van, és várja szökésmentes kerítéssel rendelkező, türelmes gazdáját.
Módosítás dátuma: 2013. június 20. csütörtök, 12:25
 
PDF Nyomtatás E-mail

 RIVER

 
Állatbarát szólt, hogy a Bodrog-hídnál egy elhagyott kutya árválkodik. Amikor rátaláltunk, egy fotelban üldögélt a vízparton. Nagyon félénk, de mégis bizakodó volt. Hamar megszokott minket, már túl van az ivartalanításon, chipezésen. Középtermetű, csinoska külsejű, és élénk, jó jelzőkutya. Bátran ajánljuk minden állatbarátnak.
 
PDF Nyomtatás E-mail

KORA és YODA

 
Egy fiúcskát és három kislányt találtak állatbarátok a Szerencs melletti réten szaladgálva. Megsajnálták őket, hiszen a biztos pusztulás várt volna rájuk.   (szi.: 2012. 09. hó) Miután ettek-ittak, hamar feltalálták magukat. Más hasonló kölykök társaságát is elfogadták. Olyan nagyon jó lenne, ha még a hideg beállta előtt örökbe fogadnák őket, hogy a telet már szerető gazdi mellett tölthetnék.
Egy kislány már gazdára talált, de a többiek még a vendégszeretetünket élvezik. Tökéletesen egyformák, és olyan mini német juhász külsejük van,    jó közepes méretűek. Elevenek, mozgékonyak, huncutok, gazdára várnak. A lányok már túl vannak az ivartalanításon.
Sajnos, egyik kislányunk baleset áldozata lett. A szomszédos gyepiről kiszabadult vagy 10 db kutya, és ez az esemény olyan "zendülést" okozott, hogy többen is összekaptak, és az egyik kutyuskánk olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy egy pár nap múlva meghalt. 
A megmaradt fiúcska  Yoda, és a kislány Kora viszont még mindig várja szerető gazdiját.
Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 21:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

 RENI

 

Ezt a szerencsétlen kiskutyát gyerekek találták, de már többen is látták a városban. Van aki megetette, valaki (vagy valakik) pedig bántották, de annyira, hogy csúnya seb húzódik az arcán, ütés van a fején, s az orrából is vér szivárgott!!! Pedig szolid, szelíd fiatal kislány (szi.: 2012. 04), az a fajta, akinek mindig tisztának tűnik a bundája (hogy csinálja?). Közepes termetű lesz, és igazán nem fog benne csalódni, aki majd kiválasztja, mert máris nagyon hűségesnek mutatkozik. Ivartalanítás után adjuk örökbe, elsősorban kertes házba, gondoskodó gazdinak. A sebei be fognak gyógyulni, kérjük az állatbarátokat, segítsenek a lelki sérülést is begyógyítani.
Reni túl van az ivartalanításon, chip beültetésen. Sebei begyógyultak és igazán helyes, olyan agárszerű, csinosa kutya lett. Nagyon jókedvű, szereti az emberek és más kutyák társaságát is.
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:30
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ŐSZIKE

 
Őszikét állatbarát találta. Fiatal kislány (szi.: 2012. 06.), fekete bundácskája van,  fehér mellénnyel, fehér zoknikkal. Nagyon szép kiskutya. Felnőttként közepes termetű lett, ezért akár lakásban is el lehet  képzelni, de inkább kertes házba való, bejárással a lakásba, hogy közelebb legyen a gazdihoz. Kennelben van, jókat  játszik társaival. Már túl van az ivartalanításon, oltva, chippezve várja szerető gazdáját, aki pl. megtanítja pórázon sétálni, mert ezt még gyakorolni kell. 
Módosítás dátuma: 2013. június 19. szerda, 13:04
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PARÁZS

A gyepmesteri telepről vettük át ezt a csinos kisfiút. (szi.: 2012. 02.) Mivel már közel van a felnőtt korhoz, valószínűleg már nem fog nőni, tehát kis termetű marad. Picit félénknek bizonyult először, de már megszokta a felnőttek társaságát. Egyik képünkön a fülét fújja a szél, azért ilyen Yodás. Szerető gazdinak kertes házba ajánljuk.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSÖPI  ÚR

 
Csöpike költözés miatt lett ismét hajléktalan, noha már előtte is megtapasztalta a kóbor életet. Pedig  fiatal (szi.: 2010) foxi jellegű fiúcska, akinek jó dolga volt gazdájánál, sőt,a kevés mozgás és a társa elől is megevett kaja miatt, kicsit pocakos lett. Nagyon kedves, kis termetű fiúcska, aki nagyon alkalmazkodónak bizonyult eddig. Megérkezésekor nagyon meleg volt, de rögtön feltalálta magát. Belefeküdt a kútnál levő lavórba hűsölni. Szépen sétál pórázon. Jó lenne már végleges gazdához jutnia.
Módosítás dátuma: 2012. augusztus 12. vasárnap, 19:14
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LEVI

 

Ezt az aranyos fiúcskát (szi.: 2010.) Bereckiből hozta be egy állatbarát, mert azt utcán szaladgált, és bizony már elkezdték kővel dobálni!!! Erre semmi okuk nem volt, mert egy kifejezetten barátságos, nevetős, kis termetű kutyuska, aki talán csak egy gazdit szeretett volna magának találni a régi helyett, aki elhagyta őt. Egyelőre láncon van - úgy tűnik, ismerős neki s dolog -, nem problémázik rajta. Mindenkinek ajánljuk, mert jó természetének köszönhetően, gyorsan beilleszkedik környezetébe.
 
PDF Nyomtatás E-mail
  

 BARKA  és   JUHAR

 
  Egy állatbarát 8 kölyköt talált!!! Szerencsére - mert ez már a befogadóképességünk végső határa -, "csak" 4 kiskutyát hozott el kutyaotthonunkba, a többit el tudta helyezni. Gyönyörűek:  2 kislány (szi.: 2012.02.). Az egyik kislány hullámos bundájú,  a másik pedig n.vizsla-pointer keverék lehet. Féreghajtót, kombinált oltást kaptak, így felkészülve várják gazdáikat. Ivartalanítási feltétellel, kertes házba ajánljuk őket. Ez a két kislány igazán gyönyörű. Szépen sétálnak pórázon. Mindketten túl vannak az ivartalanításon, oltva, chippezve várják gazdáikat.  Mindketten szép, nagy kutyák lettek. Barka fényes, hullámos bundával, kicsit mudi jellegű, nagyon mozgékony, Juhar pedig foltokkal, pöttyökkel tarkítva mutat igazán jól. Mind a ketten nagyon szép kutyusok lettek.
Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 21:09
 
PDF Nyomtatás E-mail

 NOKEDLI

 
Ezt a helyes kölyköt egy elkötelezett állatbarát hozta Miskolcról (!), mint mondta: addig megy, amíg nem tudja biztonsággal elhelyezni. Ritkán van részünk ilyen emberekkel találkozni, aki egyúttal táppal, adománnyal is támogatta kutyaotthonunkat. Nokedli igazán aranyos kislány (szi.: 2012. 03.), aki hamar beilleszkedett új környezetébe. Túl van egy kombinált oltáson, tanuljuk a pórázon sétát. Bársonyos, fekete bundája, fehér mellénye, papucsa van. Nokedli felnőtt, és igazán helyes kutya lett. Kertes házba ajánljuk, ezt a közepestől nagyobb, ivartalanított, oltott, chipezett kislányt. 
Módosítás dátuma: 2013. augusztus 17. szombat, 15:38
 
PDF Nyomtatás E-mail

BBETYÁR

 
Ez a  kuvasz jellegű fiúcska (szi: 2011.12.) a gyepiről került át hozzánk, s még a fotón látszik, hogy eddig nem sikerült a bundáját rendbe hozni. Nagyon helyes kölyök, aki vígan boldogul a felnőttek között is. Megkapta a kombinált oltását, jó étvágya van, és várja a gazdáját. Betyár felnőtt, és gyönyörű kutya lett belőle. Aki szereti ezt a fajtát, kertes házában igazán jól mutatna.
Módosítás dátuma: 2014. február 23. vasárnap, 19:21
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LÉNA

 
Lénát a gyepmesteri telepről vettük át olyan állapotban, hogy azonnali fürdésre volt szüksége. Végtelenül éhes, szomjas volt. Lehet, hogy hirtelen bezabált, mert másnapra rosszul lett, s néhány napig izgultunk, megmarad-e. Kisebb orvosi beavatkozást követően jobban lett, s már kimondhatjuk, hogy remekül van. N.juhász keverék kislány (szi.. 2012.01.), aki ennek megfelelően a közepestől nagyobb termetű lesz felnőtt korára.  
Léna szép nagy kutya lett, túl van az ivartalanításon. Már viszonylag szépen sétál, és nagyon élvezi. Más kutyákkal is barátságos. Kertes házba, házi kedvencnek ajánljuk. 
Módosítás dátuma: 2014. február 24. hétfő, 20:31
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ÁRPIKA

 
Árpikára kiránduló gyerekek találtak rá a Karosban levő Honfoglalás-kori temető kapujában. Értesítettek minket, hogy próbáljuk megmenteni. Amikor érte mentünk, ott kuporgott, remegve a kapunál. Először kicsit meg is ijedtünk, mert vicsorgott, de rövidesen rájöttünk, hogy "csak" mosolyog!!! Ezt tényleg látni kell. Nagyon érzékeny, bújós, szeretetet igénylő fiúcska (szi.: 2011. 12.). A kennelben két lány várta, de ő csak utánunk siránkozott. Közepes termetű, csinos kisfiú, rövid szőre miatt lakásba bejárással lenne a legkedvezőbb az elhelyezése.  Kizárólag állatbarátnak, simogatásra, szeretgetésre, sétára ajánljuk, mivel nem kifejezetten házőrző. Persze, ért már minket meglepetés, amikor az új kutyus nem várt módon védte gazdáját.
Módosítás dátuma: 2013. november 03. vasárnap, 10:33
 
PDF Nyomtatás E-mail

 Mr.Chili

 
Mr. Chilit gazdái hozták, mert családi okok miatt, már nem tudták tovább a gondját viselni. Szerették, megsiratták.  Fiatal (szi.:2011) fiúcska, éppen most vedli kölyökbundáját. Nagyon jól érzi magát két lány társaságában a kennelben. Jó külsejű, masszív kutyuska, a nagy termetnek mondhatótól kicsit kisebb. Kertes házba ajánljuk. Szőre - mint most mindenkié - fésülésre szorul, amire hamarosan sort kerítünk. Persze, ezt már jövendő új gazdája is biztosan szívesen elvégezné.
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3