headerphoto
Örökbe fogadható
PDF Nyomtatás E-mail

 DÉMON

DÉMON: (szi.: 2016.08.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Kölyök még, egy nagy maci fiúcska. Nagyon helyes, barátságos. Már oltva, chipezve van. Tanítani kell pórázon sétálni. A többi kutyával is jól kijön. Kertes házba ajánljuk.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 KEKSZ és KEFÍR

KEKSZ és KEFÍR: (szi.: 2016.12.01.) egy ikerpár fiúcska. Kobzásból kerültek a gyepire, majd hozzánk. Kicsit félénkek voltak, nehezebben mozogtak, mert egy szűk helyen tartották őket. Mára már megerősödtek,  bátrabbak, jó étvágyúak, szeretetre vágynak. Nagyon helyes, különleges külsejű kutyuskák. Felnőttként sem lesznek nagy termetűek. Oltva, chipezve várják szerető gazdájukat.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 PLETYKA

PLETYKA (szi.: 2016.11.01.) a gyepiről került hozzánk, oda viszont kobzásból került, mivel többed magával tartották egy szűk helyen. Tacsi lányka - aki már több patkányt is megfogott a kennelben! Mozgékony, vidám kiskutya, ivartalanítás előtt áll. Ennek megtörténtét követően ajánljuk örökbe fogadásra.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 PÖTYI

PÖTYI: (szi.: 2009.01.01.) chippel rendelkező, sima szőrű foxi fiatalember. Elveszett, vagy elhagyták? Nem tudni. Keressük a gazdáját, egyelőre reménytelenül. Nagyon kedves, csinos kutyuska, korát meghazudtolóan mozgékony. Szépen sétál, kedveskedő természetű. Amennyiben gazdája nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BELFI

BELFI (szi.: 2016.01.01.) a gyepiről került menhelyünkbe. Nagyon szép, kedves, spaniel jellegű fiatalember. Egyelőre láncon van, de már viszik az önkénteseink sétálni, úgyhogy remekül érzi magát. Oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 TÓNI

TÓNI (szi.: 2016) a gyepiről került menhelyünkre, hihetetlen módon, de tiszta bundával. Nagyon szép, foxi fiatalember. Kedves, vidám, barátságos. Egy kennelbe került kis társával Bubuval, akivel nagyon jól megvannak. Oltás, chipezés előtt áll. Szerető gazdára vár.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BUBU

BUBU (szi.: 2016) a gyepiről került hozzánk, miután hosszabb időt eltöltött a ketrecben. Eléggé koszos és büdös volt, de bizakodó. Érdekes külsejű, csíkos, rövid szőrű, közepes termetű, kedves kutya. Tóni nevű társával rögtön megbarátkozott, egy házba húzódtak be. Ivartalanítás után fogadható örökbe.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 FRICI

FRICI (szi.: 2016) a gyepiről került hozzánk. Azonnal befogadta két kislány a kennelben. Jól érzik magukat így hármasban. A közepesnél nagyobb, kiegyensúlyozott, vörös bundás, kedves fiatalember. Oltás, chipezés előtt áll, ezt követően fogadható örökbe, elsősorban kertes házba.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 TEDDY

Teddyt (szi.: 2015. 08.) Polgár városában fel akarták akasztani. El nem tudjuk képzelni, miért nem tűrte meg a város ezt a nagyon nyugodt, kedves, barátságos fiatalembert. Már kutyákkal is jól  kijön. Gyorsan megszokott minket is, először nagyon komolyan figyelt minket, de már másnap megszületett a bizalom, már mosolyog, boldogan jön oda hozzánk. Oltás, csipezés előtt áll.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 HAVER

HAVER (szi.: 2016) a sétálóutcára tévedt, ott fogta meg a gyepmester. Jelenleg menhelyünk lakója. Tacskó jellegű, szép kis fiúcska. Azonnal beilleszkedett a többiek közé. Kedves kutya, megérdemel egy szerető gazdit.

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:10
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI

MORZSI (szi.: 2016) állatbarátok mentették meg az utcáról. Pici kölykeinek találtak gazdát, neki nem sikerült. Kicsit félénk, de már velünk megbarátkozott, azonban kutyatársat még nem akar maga mellé. Közepes termetű kislány, aki hamarosan átesik az ivartalanításon. Ekkortól  keresünk számára gondoskodó gazdit.

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:05
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSUTI

 
Csuti (szi.: 2016.) a Színház-közben szaladgált az autók között, amikor rátaláltak. Kicsike kölyök volt még. Mára már egy kis-közepes termetű, szép, de huncut kislánnyá cseperedett. Szabadon járkál a menhely területén, teljesen önálló. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdáját.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:34
 
PDF Nyomtatás E-mail
IGOR (szi.: 2015. 10. 01.) a gyepiről lett átvéve. 25 cm magas, 10 kg-os tacsi jellegű legényke. A fotó a bekerülésekor készült, kicsit szomorkás volt és a szeme is be volt gyulladva. Mára már jobb kedvű, boldogan szaladgál Akela kutyánkkal a kennelben. Oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját.
Módosítás dátuma: 2017. február 15. szerda, 20:39
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DICK

 
Dick (sz.: 2014.12.01.) együtt lett befogva Zizivel és Danával. (lehet, hogy ők egy család???) Most is együtt vannak egy kennelben és kifutóban. Dick még mindig tartózkodó kicsit, bár kíváncsian jön oda az emberhez. Ő is kis termetű, szép kis fiúcska. A labdát egyikük sem ismeri, de kíváncsian nézik, hogy játszanak körülöttük a többiek.Szerető környezetet igényel, hogy feloldódjon, és igazi kutya legyen belőle.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:07
 
PDF Nyomtatás E-mail

DANA

 
Dana (szi.: 2016.01.01.) valószínűleg Zizi kislánya (legalábbis együtt lettek befogva). Érdekes külsejű kutyuska, kis termetű, de olyan tenyeres-talpas, viszont nagyon helyes. Játékos, vidám természetű, hiszen kölyök még. Ivartalanítva várja szerető gazdáját, aki megtanítja arra, amit egy okos kutyának tudnia kell.
Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 21:03
 
PDF Nyomtatás E-mail

ZIZI

 
Zizi (szi.: 2012.10.01.) vemhesen került menhelyünkre a gyepiről. Az ivartalanítása során kiderült, a kölyköket nem tudta volna a világra hozni, mert akkorák voltak!!! Ez a sorsa a kóbor nőstényeknek. Zizi kicsit félénk volt, de ez már a múlté, kedves, szeretetre vágyó kutyuska. Kis termetű, de masszív alkatú, inkább kertes házba ajánljuk, de bejárással a lakásba, vagy melegebb helyiségbe a téli napokon.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MANCI

 
 
Állatbarát találta a kölykeivel, teljesen kimerülve, ezt a fiatal kutyát. (szi.: 2015.07.01.) Először kicsit tartózkodó volt, mára azonban teljesen kinyílt, vidám, barátságos, mozgékony kislány. Túl van már az ivartalanításon, oltva, chipezve  várja gondoskodó gazdáját. Közepes termetű, olyan kopószerű külsővel. Kertes házba ajánljuk.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 KLEO

KLEO (szi.: 2015.09.01.) a gyepiről áthozott, csinos, fiatal, n. juhász kislány. A láncon eléggé ugrált, most, hogy egy kifutóval rendelkező kennelben lett elhelyezve, nagyon nyugodtan viselkedik. Amikor odaadtunk neki egy játékot, egyből lecsapott rá. Kertes házba ajánljuk, szerető gazdinak, miután átesett az ivartalanításon.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOXI

BOXI (szi.: 2016.04.01.) a gyepiről került hozzánk. Nagyon érdekes, nagy fülű fiúcska. Jelenleg egy hosszú lábú kamasz, aki felnőttként a közepestől talán nagyobb is lehet. Kertes házba ajánljuk. Egyelőre egy bolondos kölyök, aki vidáman szaladgál a többiekkel.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 HAMUKA

 
HAMUKA (szi.: 2015.07.01.): ezt a kutyust gazdája bedobta a menhely területére. Nagyon érdekes külsejű, a közepestől picit nagyobb,  bújós, szeretetre vágyó kislány. Szépen sétál pórázon, de még séta közben is meg-megáll, hogy átölelje a sétáltatóját. Ivartalanítás után adjuk örökbe, kizárólag olyan gazdinak, akinek van ideje foglalkozni ezzel a nagyon kedves kutyával. Családtagnak, házi kedvencnek ajánljuk.
Módosítás dátuma: 2016. augusztus 22. hétfő, 19:46
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ÁRON

 
ÁRON (szi: 2015.03.01.) kölyökként lett kitéve a Zsólyomka-patak partjára, szerencsére menhelyünkre került. Gazdára is talált, de rövid ideig örülhetett, mert visszahozták, azzal, hogy dolgozni mennek!!! Áron egy fiatal, mozgékony, energikus fiatal fiú, akinek gondoskodó gazdára lenne szüksége. Kertes házba ajánljuk. Kiváló jelzőkutya.
Módosítás dátuma: 2016. augusztus 08. hétfő, 22:01
 
PDF Nyomtatás E-mail

ALEX és ALEXA

 
ALEX és ALEXA (szi.. 2015.06.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Ikrek. Nagyon csinosak, egy fiúcska és egy kislány. Olyan kopó-szerű külsejük van, kis-közepes termetűek. Mivel nagyon összeszokottak, ideális lenne őket együtt örökbe fogadni, mert nem unatkoznának. A kislány már túl van az ivartalanításon, jó lenne még a tél beállta előtt egy kellemes, meleg otthon nekik.
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 08:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 GORDON

 
GORDON (szi.: 2016.01.01.): ezt a mini n. juhász kutyuskát a testvéreivel együtt kitették Széphalomban egy autóból. A testvérei már gazdára találtak, már csak ez a kisfiúcska várja szerető gazdáját. Nagyon huncut kiskutya, aki a délutánt szabadon tölti a nagy kutyák között és csak éjszakára megy aludni a kennelbe. Parvo oltással rendelkezik, chipezése után fogadható örökbe.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MÁLNA

 
MÁLNA(szi.. 2016.01.01.) a gyepiről került menhelyünkre, miután valahogy az utcára került. Csinos kislány, barátságos, vidám természete van, más kutyákkal is kijön. Közepestől picit nagyobb, és felnőttként sem lesz már magasabb. Még ivartalanítás előtt áll, de a műtétet követően szerető családot kívánunk neki. Elsősorban kertes házba ajánljuk.
 
PDF Nyomtatás E-mail

FRÉDI

FRÉDI  (szi.: 2016.04.01.): gazdája hozta őt két testvérével együtt azzal a történettel, hogy a tőlünk 5-6 évvel ezelőtt örökbe fogadott, ivartalanított kutyája hozta őket a világra, de az eddigi évek szaporulatával szemben, ezeket már nem tudja kinek szétosztani!!! Kértük, hogy igazolja az örökbefogadás tényét, ill. hogy ivartalaníttatjuk a kutyáját (nem létezik, hogy ivartalanított kutya vemhesül!), azonban eddig még nem jelentkezett. A kutyuskák megkapták a parvo elleni oltást, azonban csupán Frédi élte túl a fertőzést. Nagyon helyes pofa, csupa bunda, kis csámpás, aki feltehetőleg közepes termetű lesz. 
Módosítás dátuma: 2016. szeptember 03. szombat, 09:05
 
PDF Nyomtatás E-mail

 RUDI

 
RUDI (szi.: 2015.01.01.) a gyepmesteri telepről került hozzánk. Igazán helyes, tacskó-jellegű fiúcska. A láncon lét sem okozott neki gondot, a kennelben viszont féltette a többiekből az ételét. Jelenleg egy kislánnyal van egy kennelben, ahol jól érzi magát. Kertben,  lakásba beengedéssel nagyon elégedett lenne. A sétákra is szívesen kapható. Elég csendes, nem hangoskodó kutyuska.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 POTYKA

POTYKA (szi.: 2015.01.01.) a gyepiről került menhelyünkre. Sajnos láncra kellett tennünk, mert a kennelben megverték a régiek. Jelenleg egy kennelben van Rudival, akivel jól kijön.  Egy kis-közepes termetű kislány, aki már átesett az ivartalanításon.      Örökbe fogadásra ajánljuk olyan gazdinak, aki kedveli az érdekesebb külsejű kutyákat.  Helyes, kedves kutyácska, szeretetre vágyik.

Módosítás dátuma: 2016. július 01. péntek, 10:06
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FRENKI

 
FRENKI (szi.: 2008.) a gyepiről került hozzánk. Egy szép, labrador keverék fiatalember. Nagyon nyugodt, kedves, barátságos kutya. Jelenleg két lány társaságában van egy kennelben. Szépen sétál pórázon. Egy kertes házban jól érezné magát, főleg, ha lenne hölgyismerős is a környezetében.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOGYÓ

 
BOGYÓ a gyepiről került hozzánk. Fiatal (szi.: 2015.01.01.), tacsi jellegű kislány. Gyanús volt, esetleg vemhes lehet, ezért előrehoztuk az ivartalanítását. Pórázon annyira még nem tud közlekedni, de a jó szándék megvan benne. Kicsike termete miatt, akár lakásban tartásra is alkalmas. Kicsit visszahúzódó, kerülte a rakoncátlan többi kutyát.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CUKI

 
CUKI (szi.: 2015.07.01.) az utcára került,majd a gyepmesteri telepre, ahonnan hozzánk vezette a jószerencséje. Kicsike kislány, kölyök még, akit még a sorstársai is megvertek. Nagyon aranyos, szép kiskutya, alig 30 cm, és felnőttként sem lesz nagy kutya.  Cuki túl van az ivartalanításon, a szerető gazdi még várat magára. 
Módosítás dátuma: 2016. május 04. szerda, 20:19
 
PDF Nyomtatás E-mail

 CSIBI

 
CSIBI (szi.: 2014) a gyepiről került hozzánk, tele kullanccsal, ami eléggé ijesztőnek  tűnt. Szerencsére gyorsan ellátásban részesült, már az ivartalanításon is túl van. Kicsike, csendes természetű kislány, szépen sétál, és ha fűre ér a lába, úgy ugrál örömében mint egy kiscsikó.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 APRÓD

 
APRÓD (szi. 2012. 02.08.),  egy 30 cm magas, kicsit soványka,  kis görbe lábú tacsi keverék fiúcska. A gyepmesteri telepről került menhelyünkre, nagyon félénken, bizalmatlanul. Hamar feloldódott, már farkcsóválva kéri a simogatást, bújik hozzánk. Az ételét félti, emiatt a közelítő kutyákra vicsorog. Még barátkozunk vele, hogy jobban megismerjük a természetét. Olyan gazdi lenne ideális neki, akinek lenne ideje kicsit babusgatni, mert nagyon kedves kiskutya.  
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LOTTI

 
Lotti (szi.: 2014.01.01.) állatbarát által került menhelyünkre. Falkában kóborolt az utcán. Kislányként veszélyben volt a nemkívánt szaporulat miatt. Vizsla-labrador  külsejű, barátságos kutyuska. Szereti a kutyatársakat, az embereket. Sajnos a menhely kutyái egyelőre nem fogadták el, alig tudtuk elhelyezni. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja gazdáját. Családi  kedvencnek ajánljuk, ki-bejárással, mert vékonyka a bundája. Lotti sokat változott.  Mára már szabadon járkál a kutyaotthon területén, mindenkivel jóban van. Gyengéje: ellopkodja a cipőt, szalámit, vagy bármit ami felkelti az érdeklődését. Lotti gazdára találását követően már háromszor szökött meg otthonról - bár a kapu-kerítés szökésmentes, tehát a gazdi is közreműködött önkéntelenül az akcióban -, amit a gazdik már nem toleráltak többé, ezért most Lotti ismét menhelyünkön van. Szerintünk sokat komolyodott, szabadon van a menhely területén, befészkelte magát a lakókocsink egyik foteljébe. Szeresse már valaki ezt a helyes, fekete kislányt.
Módosítás dátuma: 2016. október 04. kedd, 09:30
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DINI

DINI (szi.: 2015.01.) Sátoraljaújhelyen a Tokaji Ferenc utca sarkán húzta meg magát, ahol többen etették, azonban nagyon félénk volt, megfogni nem tudták. Végül az egyik állatbarátnak sikerült, és lehozta menhelyünkre. Gyorsan megbarátkozott, a vacsora után bevonult a kutyaházba pihenni. Már másnap barátságosan üdvözölt minket. Éber, jó jelzőkutya, ez a közepes termetű, picit vizslára emlékeztető fiúcska. Kertes házba ajánljuk.

Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:23
 
PDF Nyomtatás E-mail

  KOLETTE

 
 Kolett (szi.: 2015.05.01.) szintén Benji kölyke, ő hasonlít a legjobban a mamira. Hosszabb lábú, nagyobb termetű kislány. Egyelőre jobban érzi magát kutyatársaival, mint az emberekkel. Barátkozni kell vele, hogy kedvesebb, játékosabb legyen. Ez a baj, ha sok a kölyök és kevés a gondozó, önkéntes, nem jut mindenkire kellő odafigyelés. Kolette szép nagy kislány lett, túl van az ivartalanításon. Már picit bátrabb is, de foglalkozni kellene vele. Kizárólag türelmes, igazi állatbarát gazdira várunk. Termete miatt, inkább kertes házba ajánljuk.
Kolett ugyan egy hónapra gazdára talált, de visszahozták, mert nem akart velük barátkozni. Nálunk most láncon van, viszont így közelebb tudunk hozzá kerülni, nem zavar a többi kutya. Már többször volt sétálni és elveszi kézből a felvágottat. Persze, még nagyon tartózkodó, de nem reménytelen eset. 
Kolett ismét gazdára talált, egy kedves család vitte el, azonban három hétig tartott az ott léte, mert szintén nem barátkozott, sőt, félt a családtagoktól. 
Amint meglátott minket, látszott, hogy fellélegzett, hanyatt  fordult, pacsit adott, boldognak látszott. 
Úgy látszik, hosszabb idő szükséges ahhoz, hogy Kolett másokat is elfogadjon. Nem fogjuk erőltetni, kivárjuk, amíg megfelelő, a kutya számára is szimpatikus gazdi érkezik. 
Módosítás dátuma: 2016. május 20. péntek, 09:59
 
PDF Nyomtatás E-mail

 JAFFA

 Ezt a kislány (szi.: 2015.06.01.) a testvéreivel letették a kutyaotthon kapuja elé egy dobozban. A testvéreit örökbe fogadták, már csak Jaffa várja szerető gazdiját.     Mára elérte felnőtt méretét közepes    termetű, nyugodt természetű. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve van. Picit tartózkodóbb, házőrzőnek nem való, családi kutyának ajánljuk, nyugodt, csendes környezetbe, nem zajongó, rohangáló gyerekek közé.      
Módosítás dátuma: 2016. november 26. szombat, 18:57
 
PDF Nyomtatás E-mail

ILKA

 
ILKA (szi.: 2014.01.) az állomáson szaladgált, de látták már a Húsáruháznál is egy kiflivel a szájában. Jelenleg menhelyünk lakója, ahová teljesen kimerülten érkezett   . Tacsi keverék lányka, aki kipihenve a fáradalmakat, másnap már sokkal bizakodóbban nézett ránk. Féreghajtás és bolhairtást követően már az ivartalanításon is túlesett. Kedveskedő, eleven kiskutya.  Kertes házba ajánljuk, esetleg bejárással a lakásba, vékony bundájára tekintettel.
Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 10:29
 
PDF Nyomtatás E-mail

  NEGRÓ

 
NEGRÓT (szi.: 2015.05.) gazdája egyszerűen kitette Karos buszmegállójában. Rendőrök adtak neki enni-inni. Még másnap is ott várta hűtlen gazdáját. Kicsit sovány, de vidám fiúcska. Jól beilleszkedett sorstársai közé. Negró mára szép nagy kutya lett. Törődő gazdi szükséges számára, akinek van ideje foglalkozni vele, hogy szófogadó kutya váljék belőle. Ivartalanított.  Kertes házba ajánljuk.  
Módosítás dátuma: 2017. március 06. hétfő, 20:49
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BINGÓ

 
BINGÓ (szi.: 2015.01.) úgy gondolta, hogy kicsit megpihen a sétáló utcán. Játszott a füvön, heverészett a gyógyszertár előtt. Állatbarát vitt neki vizet és egy kis ennivalót. Bingó nagyon jámbor, csendes fiúcska, de mégis zavarta a járókelőket. Jelenleg kutyaotthonunk lakója. Ő is terrier jellegű fiúcska, lehet, hogy testvére a lányoknak? Jó természetű, nyugodt kutya. Kertes házba ajánljuk szerető gazdához.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORA

 
BORA (szi.: 2015.01.) az utcán szaladgált, amikor állatbarát megsajnálta és lehozta a kutyaotthonba. Tökéletes mása Borcsának, talán csak a háta picit sötétebb. Terrier jellegű kislány, aki szintén vízimádó. Barátságos, játékos, de hiszen még szinte gyerek. Chip nincs benne! Két hét várakozási idő elteltével, kínáljuk örökbe fogadásra. Bora túl van az ivartalanításon. Jókedvű, játékos, kedves kislány, aki szerető gazdira vár. 
Módosítás dátuma: 2015. szeptember 23. szerda, 19:14
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BORCSA

 
 BORCSA (szi.í. 2015.01.01.) Borisszal tanyázott a kutyaotthon előtt, amíg eldöntötték,hogy bekérezkednek.Borcsa terrier jellegű kislány, szívesen van az ember közelében. A kutyákkal rögtön megtalálta a közös hangot. Kedveskedő természetű, szereti a vizet, ami ebben a melegben nem is csoda. Amennyiben a gazdája két héten belül nem jelentkezik érte, örökbe fogadásra ajánljuk szerető gazdi mellé. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe. A fotón huncutul kacsintott egyet.
 
PDF Nyomtatás E-mail

 STELLA

 
STELLA (szi.. 2015.03.) a temetőben árválkodott, amikor egy arra járó rátalált. Ő az a tipikus esélytelen küldejű kutyuska, akire kevésbé figyelnek fel. Pedig, ha jobban megnéznék, felfedezhető a szépsége, amit a fotó nem ad vissza igazán. Kis-közepes termetűnek véljük felnőttként.    Stella kifejezetten gyönyörű, nagy kutya lett. Külön érdekessége a nyaka körül futó ezüst gallér. Túl van az ivartalanításon. Sajnos, nincs idő a sétáltatására, ezt jó lenne, ha a majdani gazdija pótolná.
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:54
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FÉLIX

Ezt a helyes foxterrier fiúcskát (szi.: 2014.01.) a menhely kerítésén át dobták be, nem törődve azzal, hogy a többi kutya akár szét is tépheti. Nagyon rémült volt, csak nagy sokára tudtuk megfogni. Rögtön orvoshoz vittük, mivel az egyik szeme sérült volt. Sajnos egy régebbi ütés okozta a sérülést, már nem lehet változtatni rajta. A látását nem zavarja, egy kis szépséghiba csupán. Miután evett, megnyugodott, szépen megy pórázon, és az is kiderült, hogy egy játékos kedvű kutyuska. Értelmes, kedveskedő természetű. Oltva, chipezve adjuk örökbe ellenőrizhető helyre.

 
PDF Nyomtatás E-mail

 MARY

 
Állatbarát kapujában keresett menedéket ez a kölyök. A nyakára egy bicikli-gumibelső volt rátekerve. Ebben a melegben nem sokáig bírta volna, hiszen már így is kezdett a nyaka kisebesedni! Közepes termetű, fiatal (szi.: 2014.12.) kislány, nagyon érdekes, előreharapásos fogazattal. Ha nem lát minket, hangosan sírdogál.  Mary túlesett az ivartalanításon, amit remekül viselt, ma már kint szaladgál a többiekkel. Megbízható, ellenőrizhető gazdit keresünk számára.
Mary egy kedves, nem ugráló, tolakodó, csendes kutya. Igazi családi kutyusnak ajánljuk. 
Módosítás dátuma: 2016. január 18. hétfő, 19:55
 
PDF Nyomtatás E-mail

 AKELA

   Ezt a kislányt (szi.: 2015.02.) fiú testvérével együtt találták a Sajó mellett állatbarátok. Jelenleg együtt vannak egy kennelben, ha letelik a megfigyelési idő, egy nagyobb futtató lesz az átmeneti otthonuk.  A kislányt ivartalanítási feltétellel (alapítványunk vállalja a költségeket) adjuk  örökbe. Kertes házba ajánljuk, mivel feltehetőleg nagyobb méretű lesz.
Akela nagyon szép kislány lett,52 cm magas, túl van az ivartalanításon. Szerető gazdáját várja, aki a hidegben beengedi picit a lakásba is.
Módosítás dátuma: 2016. március 12. szombat, 11:37
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PICI

 
Ennek a kedves kutyusnak meghalt a gazdája. A rokonoknak nem kellett, jelenleg menhelyünk lakója. Pici (szi.? 2010) oltva, chipezve reménykedik abban, hogy még rámosolyoghat a szerencse egy gondoskodó gazdi személyében.  Közepes termetű, kicsit vaskosabb megjelenésű hölgyike, vastag bundával, jóságos pofikával. Az ivartalanítása már megtörtént, jelenleg lábadozik. Elég éber kutyus, hiszen eddig is figyelnie kellett a portán történtekre.
Módosítás dátuma: 2015. május 25. hétfő, 18:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PAMACS

 
Pamacsnak meghalt a gazdája, és rögtön az utcára került. Állatbarát figyelt fel rá, így került menhelyünkre. Picit tartózkodó volt, talán félt is, amikor azonban megtudtuk a nevét, és szólítottuk, látni kellett volna az örömét, hogy ismerjük. Ezzel fogadott abszolút el minket. Helyes hölgyike (szi.: 2011), kis jóindulattal hasonlít az ír szetterhez, legalábbis a lábán levő rojtok miatt. Családi kutyának ajánljuk, ivartalanítását követően, a termete miatt kertes házba. Szereti más kutyák társaságát, jelenleg egy futtatóban van fiúk-lányok társaságában.
Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd, 19:53
 
PDF Nyomtatás E-mail

 DIXI

 
Dixi Miskolcról került hozzánk, a gyepmesteri telepről, altatás elől mentették ki. Jó kondícióban volt, de kicsit meg volt szeppenve. Egy kennelben helyeztük el, ahol több kutyával kellett osztozkodnia. Nagyon udvariasan, alkalmazkodóan fogadta helyzetét. Mára már nagy játékok folynak, már hallatja a hangját, biztosan jó jelzőkutya válik belőle. Szi.: 2012., oltott, chipezett fiatalember. Nagyobb termetű, kertes házba ajánljuk. Kedves, szeretetre vágyó kutyus.
Módosítás dátuma: 2015. április 14. kedd, 10:34
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LORA  

 Lora (és testvére Lola, aki azóta már gazdira talált) (szi.: 2014 02.). A Bodrog-parton találta a sárospataki menhely vezetője, de helyhiány miatt nem tudta elhelyezni.  Kis termetű (7 kg, 34 cm marmagasság), élénk, kedveskedő. Jó jelzőkutyácska. Persze, kedvtelésből is lehetne őt tartani, csak azért, mert megérdemli. Jó lenne, ha kapna egy esélyt szerető gazdi mellett élni. Bizonyára meghálálná a gondoskodást. Túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja gondoskodó gazdáját.
Módosítás dátuma: 2016. augusztus 06. szombat, 18:28
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PÁFRÁNY

Páfrány (szi.: 2014.01.) másodmagával lett kitéve a MOL-kútnál. Olyan mudi külsejű, élénk, barátságos kislány. Közepes termetű, hosszabb szőrű. Jelenleg egy kennelben van Hunor nevű kutyánk társaságában, és nagyon jóban lettek. Ez a barátság még Hunorra is jó hatással volt, mert mintha megbátorodott volna kissé. Akár  együtt is örökbe fogadhatók lennének, kertes házban tartással. Páfrány túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja szerető gazdáját. 
Módosítás dátuma: 2015. február 22. vasárnap, 11:20
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BELLA

Bella az utcán kóborolt, ugyan etette valaki, de befogadni nem akarta. Egy betelefonáló azt jelezte, a gyerekek félnek tőle... Szóval, Bella a légynek sem árt, kölyök még (szi.: 2014.04.), roppant barátságos, kedves kislány. A termeméből ítélve felnőttként inkább nagyobb méretű lesz, ezért kertes házba ajánljuk. Terrier jellegűnek mondanánk, a szőre olyan őszi falevél színű, picit hullámos, a pofiján pedig szakálka van. Bella túl van az ivartalanításon, oltva, chipezve várja godoskodó gazdáját. Még most is kölyök. aki nagyon jól érzi magát egy nagyobb futtatóban, társaival együtt.

Módosítás dátuma: 2015. március 21. szombat, 10:51
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3