headerphoto
Örökbe adott
PDF Nyomtatás E-mail

 ÍRISZ

ÍRISZ (szi.: 2018.02.01.) ez a picike kislány az utcán szaladgált, míg egy állatbarátnak feltűnt és megfogta. Jelenleg menhelyünkön van, ahova soványan, lázasan, betegen érkezett. Gyógykezelését követően már picikét hízott is. Két fiatal kutyuska gyámkodik felette, ami nagyon jót tesz egy ilyen fiatalka kutyuskának. Ha megerősödik, akkor várjuk gondoskodó gazdáját. Ivartalanítási feltétellel adjuk örökbe.

Módosítás dátuma: 2018. április 08. vasárnap, 10:24
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LAJOSKA

 
LAJOSKA (szi.: 2016): az utcán találta állatbarát. Behúzódott egy kapu alá, de rendre elzavarták onnan. Sántított, amikor bekerült hozzánk. Egy tacsi-mix fiúcska, kis testű, alkalmazkodó kutyuska. Jelenleg Bözsi lányunkkal osztozik egy kennelen. Oltás, chipezés és egy kis megerősödés után fogadható örökbe.
Módosítás dátuma: 2018. április 13. péntek, 20:21
 
PDF Nyomtatás E-mail

 BOJSZI

BOJSZI (szi.: 2017) a gyepiről került menhelyünkre. Kis termetű, barátságos kisfiú. Lányokkal jól kijön, jelenleg is egy Nati nevű hölgyikével van egy kennelben. Szívesen sétál pórázon. Kertes házba ajánljuk, télen  bejárással a lakásba a rövid bundája miatt.

Módosítás dátuma: 2018. április 13. péntek, 20:21
 
PDF Nyomtatás E-mail

PUSZEDLI

PUSZEDLI (szi.: 2016.10.01.) a gyepiről került menhelyünkre, egy lakótelepen kószált. Chip nem volt benne,kullancs annál inkább. A szőre nagyon elhanyagolt volt, ő maga pedig picit félénk. Nálunk teljesen kivirult, a szőre gyönyörű, szeret sétálni, igényli a társaságunkat. Közepes termetű, hosszabb szőrű fiúcska. Kizárólag ellenőrizhető helyre fogadható örökbe. 

Módosítás dátuma: 2017. december 03. vasárnap, 16:25
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ZSÓFI

 
ZSÓFI (szi.: 2016): állatbarát találta a Bodrog-hídnál. Kicsike termetű (kb. 8 kg), kedveskedő, ragyogó fekete bundájú kislány. Már oltva, chipezve és ivartalanítva várja szerető gazdáját. Lakásban tartásra, de legalább bejárással ajánljuk jövendő gazdijának. Jelenleg harmadmagával van egy kennelben és roppant helyesek hárman, amikor sétálni visszük őket.
Módosítás dátuma: 2017. december 03. vasárnap, 16:25
 
PDF Nyomtatás E-mail

 MORZSI 

MORZSI (szi.: 2016): Tarcalon, a szőlőben töltötte a nyarat, majd előhozta két kicsike kölykét. Állatbarát vette pártfogásába. Jelenleg menhelyünk lakója ez a tacsi hölgyike. Nagyon vágyik a szeretgetésre, szépen sétál pórázon. Chip nem volt benne, de már megkapta és az ivartalanításra is elő van jegyezve. Amint befejezi a szoptatást, sor kerül rá. Ezt követően várjuk gondoskodó   gazdáját. Benti tartással szeretnénk, de legalább bejárással.

Módosítás dátuma: 2018. február 11. vasárnap, 18:01
 
PDF Nyomtatás E-mail

 PINTYŐ

PINTYŐ (szi.: 2016): az utcán, az autók között szaladgálva találta állatbarát. Chip nem volt benne, gazdája nem kereste. Először sokat ugatott, nem tetszett neki a kennel, persze, amikor ölbe vettük, rögtön elhallgatott. Mára már nyugodtabb, túl van az ivartalanításon is. Oltva, chipezve keressük szerető gazdáját.   Kizárólag lakásban tartásra adjuk örökbe.

Módosítás dátuma: 2017. december 03. vasárnap, 16:26
 
PDF Nyomtatás E-mail

 FICKÓ

FICKÓ (szi.: 2016): ezt a tacskó-keverék fiúcskát egyszerűen bedobták a kutyaotthonunkba. Szerencsére nem tört el semmije. Kedves, eleven, barátságos kutya. Jól megvan kis társával Lizivel. Oltva, chipezve keresi gondoskodó gazdáját.

Módosítás dátuma: 2018. március 01. csütörtök, 09:37
 
PDF Nyomtatás E-mail

 LIZI

LIZI (szi.: 2016): Alsóregmecen találták ezt a nagyon aranyos, kis termetű (30 cm, 10 kg) kislányt. Eleven, jókedvű, állandóan vigyorog. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja gondoskodó gazdáját.

Módosítás dátuma: 2017. december 03. vasárnap, 16:26
 
PDF Nyomtatás E-mail

 ELVISZ

 
ELVISZ (szi.: 2016): állatbarát találta ezt a kis termetű, helyes fiúcskát. Harmadmagával osztozik egy kennelen, és nagyon jól érzi magát. Szívesen hurcolássza a labdáját. Élénk, vidám kiskutya. Szerető gazdira vár.
Módosítás dátuma: 2017. december 03. vasárnap, 16:25
 
PDF Nyomtatás E-mail

 TÁDÉ

  TÁDÉ a sátoraljaújhelyi Tescónál lett befogva. Ma menhelyünk lakója. Először nagyon vadóc volt, de mára már egy kedves, szeretni való kiskutya.  Szívesen sétál, szeret ölben lenni.  Palotakutya kislány, kb. 1 éves. Elsősorban lakásban tartásra ajánljuk. Oltva, chipezve van, ivartalanítását követően  várjuk örökbe fogadóját. 

Módosítás dátuma: 2017. november 10. péntek, 08:19
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 36