headerphoto
PDF Nyomtatás E-mail

KEDVES ÁLLATVÉDŐK ÉS MINDENKI, AKINEK SZÍVÜGYE AZ ÁLLATVÉDELEM...

Minden igyekezetünk, takarékossági törekvésünk ellenére a 2012. év októberében kapott 1 % adófelajánlások lassan elfogytak, kevés az örökbe adás, adományt szinte nem kapunk. Októbertől komoly gondba kerültünk az üzemeltetés költségeinek kifizetésekor.

Akövetkező évi felajánlásokból összegyűlt összeget a NAV október végén utalja át, menhelyünk addig folyamatos pénzügyi gondokkal küzd, ellehetetlenül az üzemeltetés, a sérült, beteg kutyák orvosi ellátását nem tudjuk finanszírozni!

Nagy szükségünk lenne az állatvédelem gyakorlatával szimpatizáló pártoló lakosság és a céges adakozók pénzügyi támogatására. 

Adománként szívesen fogadunk élelmiszert vagy tárgyi adományt is. Mindennek örülünk, ami az állatok méltányos életkörülményeit biztosítja, mégis a pénz adomány az, amivel a pillanatnyi helyzetben leginkább tudsz segíteni! Bármilyen kis összeg (egy doboz cigaretta ára) nekünk nagyon sokat  jelent, amit előre is megköszönünk.

Kérjük, segíts, ha módodban áll!

Bankszámlaszámunk: 10402757-27500503-00000000

Adószám: 18431324-1-05

Menhelyünk teljesen telített, több kutyát befogadni nem tudunk! Ez azért is sajnálatos, mert a szomszédságunkban levő gyepmesteri telepről sem tudunk átvenni kutyákat, emiatt egyre több kutyát altatnak el (ez éves szinten akár 2-300 is lehet!). Sajnos,az állatbarátok által talált állatokat is egyre kevésbé tudjuk fogadni, amit az érintettek kevésbé értenek meg. 

Az éven, napjainkig 190 kutyát gondoztunk, jelenleg 130 kutyánk van. Kutyáink maradéktalan ellátása elsődleges szempont alapítványunk munkájában, ezért állataink jó kondícióban vannak, barátságosak, jókedvűek. 

Kedves Állatvédők és Mindenki, akinek szívügye a menhely. Arra kérünk mindenkit, segítsen, ha módjában áll, mert adományok nélkül a menhely fenntartása lehetetlenné válik.